Macaristan’da dünyaya gelen Bence ismindeki bebek dünyaya geldiğinde ailesi çok şaşırdı. Bebeğin saçları bembeyazdı. Anne ve babası, bebeklerinin albinizm hastası olduğunu düşündüler. Bence’in doktorları hemen kan örnekleri alarak bebeğin gerçek hastalığını keşfetmek istediler.

Çıkan sonuçlarda Bence’in hiçbir rahatsızlığı olmadığı görüldü. Albinizm de yoktu. Sadece açık renk saçlarla dünyaya gelmişti. Doktorların söylediklerine göre; Bence isimli bebeğin saçları büyüdükçe koyulaşacakmış. Doktorlar, Bence bebeğin pigmentasyon bozukluğu ile dünyaya geldiği üzerinde duruyorlar. Pigmentasyon bozukluğuna sahip bebekler tıpkı Bence bebek gibi beyaz saçlarla dünyaya geliyorlar ancak büyüyünce saçları kararıyor.

[old_news_related_template title="Hamile kadın ensesindeki şişliğin sebebini şaşırtıcı şekilde öğrendi" desc="Hamileyken ensesinde bir şişlik fark eden anne, kanser olduğunu öğrendi ve hayatı kararmak üzereyken bir mucize gerçekleşti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/hamile-kadin.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/hamile-kadin-ensesindeki-sisligin-sebebini-sasirtici-sekilde-ogrendi/"]