Angry Birds için yeni bir oynanış türü getiren oyun yaramaz mizah, popüler kültür göndermeleri ve klasik sıra tabanlı rol yapma savaşı unsurlarıyla öne çıkıyor. Oyunda Kuş Adası’nda şeytani Bacon A.Ş.’ye karşı mücadele veriyorsunuz.

FIFA 18, PES 2018 ile dalga mı geçiyor?

Angry Birds Evolution, geliştirebileceğiniz 100’den fazla yeni kuşa sahip ve çok daha fazlası yolda. Kuşlar 5 farklı sınıfa ayrılıyor ve her biri eşsiz yeteneklere sahip. Yumurta hırsızı domuzların çeşitliliği ise şu an için 90’ın üzerinde.

YEPYENİ BİR ANGRY BIRDS TECRÜBESİ

Haftalık etkinliklerin de olacağı ve harika ödüllerin sunulacağı belirtilen oyunda, ekstra nadir kuşları elde etme şansınız bulunuyor. Ayrıca klan kurarak veya bir klana dahil olarak ilerleme şansına sahipsiniz. İki takımın girebildiği ve sadece bir tarafın sağ çıkabileceği Oinktagon’da gerçekleşecek PvP turnuvaları da oldukça zorlu geçeceğe benziyor.
iOS ve Android için Angry Birds Evolution’ı indirip oynamak ücretsiz ancak aylık üye olanlara her ay özel avantajlar sağlayan bir üyelik hizmeti sunuluyor. Aylık üyeliğin fiyatıysa 24,99 dolar gibi oldukça yüksek bir bedele sahip. Bu üyelikle her gün Premium yumurta bileti ve mağazadan satın alımlarda yüzde 10 daha fazla altın ve cevher sağlanıyor.