Son dönemde ülkemizde de oldukça popüler hale gelen dünyanın en büyük çevrimiçi müzik servisi Spotify, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Son dönemde Apple Music ile ciddi bir rekabet içerisinde olan Spotify'in tüm hukuki sorunları çözmeyi başardığını ve yönetimde değişikliğe gittiğini daha önce sizlere duyurmuştuk.

Twitter’ın tasarımı tamamen yenilendi!

SPOTIFY KULLANICI SAYISI 140 MİLYONU GEÇTİ

Geçtiğimiz yıl 100 milyon kullanıcıya hizmet vermekte olan çevrimiçi müzik servisi, 1 yıllık süre içerisinde yüzde 40 büyüme gerçekleştirerek kullanıcı sayısını 140 milyon seviyesine ulaştırmayı başardı. 50 milyondan fazla ücretli aboneye sahip olan ve bu sayede 27 milyon ücretli abonenin yer aldığı Apple Music servisini ikiye katlayan Spotify, bünyesinde 30 milyondan fazla şarkı bulunduruyor. Diğer müzik servislerinin aksine Spotify'ın kullanıcılara uygun fiyata servisi deneme şansı sunmasının, kullanıcıların ilgisini çok daha kolay çekmesini sağladığı düşünülüyor.

[old_news_related_template title="Spotify'a siber saldırı iddiası: Binlerce kullanıcının bilgileri yayınlandı" desc="Bir hacker grubunun, müzik dinleme platformu Spotify'ın binlerce kullanıcısının bilgilerini ele geçirerek internete sızdırdığı iddia edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/spotify894320.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/spotifya-siber-saldiri-iddiasi-binlerce-kullanicinin-bilgileri-yayinlandi-1865192/"]