Çamlıca’daki büyük televizyon kulesinin alüminyum giydirmesinin dış yapı inşaasını kontrol eden Dekoral Alüminyum konkordato ilan etti.

İstanbul Anadolu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin kararına göre şirketin konkordato süreci için 1 yıllık kesin süre kararı verildi.

camlica-kule-aa2

26 Nisan tarihinde şirket için üç aylık geçici mühlet verilmişti, 26 Temmuz tarihinden itibaren bu süre iki ay uzatıldı. 25 Eylül'de verilen karara göre 26 Temmuz tarihinden itibaren şirkete bir yıllık kesin süre verildi.

Dekoral Yapı'nın internet sitesi açıldığında ekrana çamlıca kulesinin görüntüsü geliyor. Dekoral Yapı'nın internet sitesi açıldığında ekrana Çamlıca Kulesi'nin görüntüsü geliyor.


1989 yılında kurulan Dekoral Alüminyum binaların dış yüzeylerini inşa ediyor.

Aradığımız Dekoral yapı yetkililerine ulaşılamadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Ağustos ayında kuleyi gezerek yetkililerden bilgi almıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Ağustos ayında kuleyi gezerek yetkililerden bilgi almıştı.


İNŞAAT İHALESİNİ SARIDAĞLAR İNŞAAT ALMIŞTI

Çamlıca TV kulesi ihalesini Sarıdağlar İnşaat kazanmıştı. Kulenin alt yüklenicisi Bin Mühendislik oldu. Bin Mühendislik ise kulenin ‘Yalıtımlı cephe paneli teşkili panel sistem cam cephe işlerini Aluminance ile Montal Yapı Murat Kabuncu iş ortaklığına verdi. Dekoral Yapı kulenin alüminyum işlerinde danışman olarak hizmet veriyor ve yapılan işleri kontrol ediyor.