İstanbul Emniyeti, 24 Haziran seçimleri gecesi kutlama yapmak için havaya ateş açan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında görüntüleri izleyen polis, OHAL de devam ederken şehrin ortasında dakikalarca havaya ateş açan 4 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Çalışmalarını derinleştiren ekipler olay yerindeki bir araçtan havaya ateş açan 3 şüpheliyi daha belirleyerek gözaltına aldı.

Şüphelilerden birinin adresinde olayda kullanılan 2 adet kuru sıkı ele geçirilirken, diğer iki kişinin ise daha önceden "Silah Kanunu'na Muhalefet" suçundan kaydının olduğu belirlendi.

Yapılan işlemlerin ardından şüphelilerin serbest bırakıldığı öğrenildi.

[old_news_related_template title="Seçim günü İstanbul'u Allah korumuş!" desc="24 Haziran seçimlerinden AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın galip çıkmasının ardından 'silahlı kişilerin sokağa çıktığı' iddialarına şimdi de sosyal medyada dolaşan bu video eklendi. İstanbul'daki bir çocuk parkında ve sokaklarda kaydedilen dehşet görüntülerinde, aralarında kadınlarında bulunduğu onlarca kişinin dakikalarca etrafa ateş açtığı görülüyor. Sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntülerle ilgili Emniyet'ten henüz bir açıklama yapılmadı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/24-haziran-secimleri-manset-880_16_9_1530101677.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/secim-gunu-istanbulu-allah-korumus-2490861/"]