Beşiktaş, Bebek’te 3 gün önce saat 02.30 sıralarında duyulan silah sesi polisi harekete geçirdi. Bir eğlence merkezinde yaşanan olayla ilgili İstanbul Emniyeti’ne bağlı Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda silahla ateş eden şüpheliler T.K. ve M.Ö.A. gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin çarşı ve mahalle bekçisi olduğu anlaşıldı. Beşiktaş dışındaki bir ilçede görev yapan iki bekçinin akşam saatlerinde eğlenmek için mekana gittikleri öğrenildi. İkilinin alkol aldığı ve müşteriler çıktıktan sonra terasa çıktıkları öğrenildi. Güvenlik kamera kayıtlarının incelendiği ve iki bekçinin de denize doğru ateş ettiği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Duruşmada mini etek kavgası: Hakim açığa alındı..." desc="Kadın avukat savunma yapmak için ayağa kalkınca, erkek hâkim, avukatın mini eteği için '15 santimetre yukarıda. Mevzuata aykırı' dedi. Hâkimin tepkisi karşısında şoka giren avukat, karşı tarafın avukatının ve yazı işleri müdürünün de eteği ile ilgili yorumlarını dinlemek zorunda kaldı. Yetmedi hâkim eteğin fotoğrafını tutanak altına almak için çektirmek istedi... Olayın ardından İstanbul Barosu'na bağlı avukatlar Kartal Adliyesi'ne akın etti. HSK, hakim Mehmet Yoylu'nun açığa alındığını duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/29/iecrop/etek-yan_16_9_1559120254.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/kartal-adliyesinde-etek-boyu-tartismasi-4973972/"]

AÇIĞA ALINDILAR

Bekçilerin “Çav Bella” şarkısına tepki olarak ateş ettikleri iddia edildi. Ancak bu iddianın doğru olmadığı belirtildi. İkilinin alkolün etkisiyle denize doğru ateş ettiği öne sürüldü.Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. İki bekçinin de olaydan 1 gün sonra açığa alındığı öğrenildi.