İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Maltepe sahilindeki miting alanında yapılacak olan “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması” hakkında açıklama yaptı.

"İSTANBUL'U KONUŞMAK İSTİYORUM"

Sosyal medya hesabından videolu bir mesaj yayınlayan İmamoğlu "İstanbul'da yarın (pazar) baharın çok güzel bir gününde, güneşin ışıl ışıl olacağı bir günde Maltepe'de sizlerle buluşmak istiyorum.
İstanbul'u konuşmak istiyorum. İstanbul'un yeni bir başlangıcını orada sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi.

"KİME OY VERDİĞİNİZİN ÖNEMİ YOK"

"İstanbul benim ailem. Herkesin gelmesini istiyorum. Bu siyasi bir buluşma asla değil." diyen İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü "Bu İstanbullunun, İstanbul'un yeni yönetimi ile belediye başkanı ile buluşması. Tanışması, sohbet etmesi. Önümüzdeki dönemin felsefesini sizlerle paylaşacağımız bu güzel günde ben İstanbul'da, kime oy verdiğinin önemi yok, herkesi davet ediyorum. Çocuklarını, bebeklerini davet ediyorum. Gençlerini, kızlarını, erkeklerini davet ediyorum. Tüm hemşerilerimi davet ediyorum. Sanatçıları bu şehrin üreten insanlarını davet ediyorum. Uzlaşmaya, barışmaya davet ediyorum. Yeni bir başlangıcın çok değerli olduğunu hep beraber hissedelim diyorum. Benim için mutluluk, barış, huzur her şeyin başlangıcı. Biz milletçe barışı ve huzuru hissettiğimiz an çok üretken oluruz. Bambaşka bir sürece evet demiş oluruz. Gelin hep birlikte bu pazar gününde yeni bir başlangıca merhaba diyelim. Önümüzdeki beş yılın herkesin olduğunu hissettirelim. Önümüzdeki beş yıl, bir belediye başkanının beş yılı değil. Önümüzdeki beş yıl sadece belediye başkanının ekibinin beş yılı değil. 16 milyon insanımızın beş yılı. Sizi onun için davet ediyorum. Gelin güzel bir pazar gününde saat 14'de Maltepe'de buluşalım. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum."