Türk Silahlı Kuvvetleri, şanlı zaferlerine bir yenisini daha eklemek üzere Suriye'nin kuzeyinde terör örgütleri PKK/YPG ve IŞİD'e karşı başlattığı Barış Pınarı Harekâtı'nda hainlere nefes aldırmıyor. Askerlerimiz hem karadan hem de havadan yüzlerce terör noktasını imha ederek ilerlemeye devam ediyor. Bu zorlu operasyonda siz de kahraman Mehmetçiğimizin yayında olduğunuzu dünyaya duyurmak istiyorsanız barispinari@sozcu.com.tr'ye mesajlarınızı yazın, yayınlayalım.

Sizlerden gelen mesajları şunlar:

Canlar, Mehmetler, nasıl gittiyseniz öyle de dönün bir eksiğinize bile tahammülümüz yok bilesiniz...Artık bayrağa sarılı kutu görmekten parçalanacak yürek de kalmadı. Ellerimiz semaya, gözlerimiz yollara, dudaklarımız duaya kilitlendi sizler için sağ-salim dönün olur mu? (Aytac Aytac)

**

Türk milletinin bağrından çıkan Türk silahlı kuvvetlerimize yapmış oldukları operasyondan dolayı teşekkür ediyorum ve hepsinin alnından öpüyorum. (Ali Kuşçu)

**

Arkanıza Bakmayın yiğitlerim , yürüyün eze eze.. (Hasan Bağ)

**

Atatürk'ün "Zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan ve her zaman zaferlerle birlikte medeniyet nurlarını taşıyan kahraman Türk ordusu..." söyleminde belirttiği gibi ordumuzun yeni başarılara imza atacağına ve bölge halkına barış, huzur getireceğine eminim. Allah, tüm askerlerimizi tehlikelerden korusun. (Umutcan Yağmur)

**

Sözcü ye ve yazarlarına teşekkür

Merhaba, "Yedi düvel bir kez daha Türkiye’nin karşısında" başlığınız...

Böyle bir zamanda Çanakkale ve Kurtuluş savaşı ruhuna yakışır bir milli duruş sergileyen Sözcü gazetesi ve yazarlarına bu milletin evlatları olarak teşekkür ediyoruz.
Bu vatan hepimizin. Biz Türklerin başka gidecek yeri yok. Hangi görüş ve inançtan olursak olalım milli durumlarda tek yumruk olmak zorundayız. Önce Vatan! (Yaşar Kara)

**

Bedenim değilse de gönlüm, dualarım sizinle kınalı kuzular, aslan parçaları...üzerinden 100 yıl geçmeden emperyalizme, siyonizme ve onların beslemelerine Türk'ün tokadını bir kere daha vuracak şanslı Mehmetçikler Allah yardımcınız olsun, gittiğiniz yollar dümdüz, attığınız her mermi tam isabet olsun inşallah... (Gürbüz Aydın)

**

Sevgili kardeşim, bizler rahat edelim diye, canını, umutlarını, geleceğini, her şeyini riske atıyorsun, hakkını helal et, Allah yardımcın olsun, umarım sağ salim dönersin ve döndüğünde hak ettiğin saygıyı, değeri, kıymeti görürsün. Sözüm meclisten dışarı, ama çoğunluğu, öldüğün zaman, kaldığın yerden devam edeceğini zanneden bilgisayar oyuncusu klavye delikanlıları şu an sana aslanım, kaplanım, yiğitlerimiz vs, diyorlar ya, umarım döndüğünde bizim için yaptıklarını unutmaz ve her platformda, her an, bir adım önde, el üstünde tutarlar seni. Allah yolunuzu açık etsin, umarım annenize, babanıza, eşinize , oğlunuza, kızınıza, sevdiğinize sağ salim döner, kucaklaşır, sıcak evinizde, çayınızı içerken bu günlere güler geçersiniz. (Ümit Suratoğlu)

**

Allah güç kuvvet ve moral versin aslanlarımıza. Aklımız ve dualarımız sizlerle. Her zaman yanınızdayız. (Mustafa Sezgin)

**

Türkün Türk’ten başka müttefiği yok. Bu bilinçle çıkalım yola. Türk askeri dünyanın ve Nato’nun en güçlü askerlerinden olduğunu unutanlara bir daha unutmayacak şekilde hatırlatalım (Emrah Anitas Jr.)

**

Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun... Tırnaklarına taş değmesin dualarım onlarla. Teşekkür ederim (Ezgi Doğan Karakuş)

**

Memleket sevdası
Edirne'den Karsa
Her zaman,her yerde
Miğferini giydiğin de
Eğilmez başı
Tam hedefe doğru
Çakar gözlerini
İndirmez bayrağını
Kanımdasın canımda.

Mehmetçiklerimize başarılar diliyorum. Selam olsun Tüm Mehmetçiklerimize....
(Ali Ak Bursa)

**

Sevgili kardeşlerim, Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağ salim ana vatana dönmeniz tek dilediğimiz. Sizi bekleyen eşleriniz, aileleriniz, arkadaşlarınız biz ve tüm dualarımız sizinle. İyi ki varsınız ve hep var olun. (Dilek)

**

Ordu millet millet Ordu!!!!!
Ey TÜRK ASKERİ ❤️ Gazan mübarek olsun!!!! (Göksel Kaplan/Almanya)

**

EYT'liyim, 49 yaşındayım. Devletim bana ihtiyaç duyarsa bugün silah altına girebilirim. 19 ay dağlarda bu şerefsizlere posta koyduk, 2 aydır çalışmıyorum. Aldığım bütün tazminatı kuruşuna kadar devletim istesin vereceğim. Bizde kıvırma yok, tükürdüğümüzü yalamayız. Harekata katılan bütün kardeşlerime selamlar zafer TÜRK milletinindir! (Yılmaz Öz)

Şanlı ordumuzun kahraman evlatları.. Dualarımız sizinle, sağ salim gidin dönün inşallah. Allah yardımcınız olsun. Allah'a emanet olun. (Sevda Paşaoğlu)

**

Bu topraklar kutsaldır yalnız bırakalamaz . Allah yardımcınız olsun TÜRK MİLLETİ DAİMA ARKANIZDA . (Kerem Akyol)

**
1. Keskin bakışlarının ardında yatan

sıcak gülümseme,
tebessüm ederken yenmeye
çalıştığı korku,
hayranlık veren cesareti;
kolay değil.

Bakarken göz kamaştıran heybeti,
gözler birer mermi,
üstünde dağın kokusu,
sırtındaki yük yetmez,
içinde taşıdığı hayalleri sorma,
yorgun dimağlardaki
beyhudeleştirmeye çalışılanlar;
kolay değil.

Zelzeleye uğrayan topraklarda dikili taşlar,
basit değil ki o kadar, devrilmeyecekler!

2. At şaha kalktı,

alaca karanlıkta neşet eden
gölgesi,
nemli gözler, buğulu bakışların
ucunda heybeti,
doğan güneşin içinde kaybolan,
yine batarken o güneşin içinden
Allah'ın yardımıyla çıkıp gelecek. (Berna Solmaz-Almanya)

**

Yürüyün aslanlarım. Basınca titretin yeri, titretin ki Türk 'ün gücünü heybetini hissettirin dünyaya. Dostlara güven düşmanlara kaygı, korku verin. Kalplerimiz gönlümüz sizlerle bütün millet yanınızda. Yolunuz açık zaferiniz kutlu olsun. (Hasan COSKUN)

**

Girmeli miydik ??? Girmemeli miydik ??? Madem ki girdik; öncelikli temennim; Bir Mehmed'in burnu dahi kanamadan muzafferle dönmeniz için dua ediyorum. Kahramanlıklarla dolu tarihimize bir destan daha yazacaksınız eminim. Fakat; temizlediğiniz bölge inşallah tekrar akrep yuvasına dönüşmez ve (Suriyeli) misafirlerimiz döndüklerinde güvenle huzurla barışla yaşarlar, bir daha sığınmak zorunda kalmazlar. Teşekkürler Sözcü. (Süleyman ÖNAL, Antalya...)

**

Allah Kahraman Mehmetciğimizin tırnağına taş değdirmesin, Anaların gözüne yaş gelmesin hepiniz Allah'a emanet olun. (Derya Gokciler)

**

Allah Türk milletinin yardımcısı olsun (Ahmet Atıf Cilli)

**

Kahraman Turk Ordusu;

Şanlı tarihimizde yer alan nice büyük zaferlerin farkında olmayan emperyal devletlerin kuklalarına, hainlere, o kuklaların iplerini ellerinde tutanlara bir kez daha acı kuvvetinizle vurun. O teröristlerin hiçbirine acımayın, onlar da, hamileri de Kahraman Türk Ordusu'nun acı kuvveti altında ezileceklerdir.. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Allah yardımcınız olsun. Var olun.. (Selcuk OZDOGAN)

**
Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 25 yıl hizmet yapmış emekli astsubay olarak ordumuza, Mehmetçiklerimize muvaffakiyetler diliyorum. Bizlerde Vatan görevi için her zaman hazırız. (Ahmet Tekeş)

**
Bir çok kelime yazılabilir, söylenebilir belki ama ne yapsam Atam kadar güzel özetleyemezdik ;

'Ey Türk geleceğinin evladı! İşte bu durum ve koşullar içinde bile görevin, Türk bağımsızlığını ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!


Muhtaç olduğun güç, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!' (Burak Göksu)


**

Evlatlarımız, biz kuru ekmek yemeye razıyız, yolunuz açık kılıcınız keskin olsun. hiç birinizin ayağına taş değmesin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle (Fatih SIRMALI)

**

"Bir ordunun muharebe, vasıta ,savaş araç ve gereçleri değişebilir; lakin milli ruh kıymeti, nesilden nesile intikal eder.”

Başkomutanımız M.Kemal ATATÜRK'ÜN ordusudur bu ordu.

Vatan söz konusu oldu mu, hiçbir siyasi ideoloji gözetmeden canımızı kanımızı veririz.

Allah yardımcınız olsun ASLANLAR.... Ayağınıza taş değmesin (Cengiz Şimşek)

Fotoğrafa iyi bakın... 'Başkomutanımız'a iyi bakın.. Duruşu, bakışı bile dünyaya bedel!



**

Vatan bize biz size emanet . Allah Yüce Türk Ordusunun yanında olsun . Allah yardımcınız olsun .

Bu harekatı muzaffer bir şekilde bitireceğinize inancımız tamdır. Kalbimiz ve dualarımız sizlerle Kahraman Türk Mehmetçiği … (Levent İşin)

**

"Silah arkadaşlığı, fikir arkadaşlığıdır." ATATÜRK (Ümit Kızılkum)

**

Kahraman yiğitlerimiz biz gece rahat uyuyalım diye sizler canlarınızı her zaman siper ettiniz.

Allah hep yanınızda, bizlerinde sonsuz sevgisi sizler için hep yüreğimizde. Dileklerimiz hepinizin sağ salim dönmesidir. Vatan size minnettardır.

En derin Saygılarımla. (Kuvayi Milliyeci Şehit Salih Bey'in Torunu Kağan Kavak)

**

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize armağan ettiği bu vatanı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin aynı ruh ile ilelebet koruyacağınızdan hiç şüphem yoktur. Ülkemizi tehdit eden emperlayizm ve uşaklarına karşı Vatanımız , Milletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize Allah yar ve yardımcınız olsun..(Emir Öztürk)

**

M.Ö. 209 yılından bu yana var olan şanlı ordumuz bugüne dek daima mazlumun yanında terörün karşısında dimdik durmuştur. Mustafa Kemal'in askerleri hainlerin kurmayı hedeflediği sözde devletlerini başlarına yıkıyor. Dualarımız Mehmetçiğimizle. Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin... (Tarkan Mutlu)

**

Her zaman olduğu gibi askerimizin arkasındayız Allah yar ve yardımcımız olsun. (Zekihan Kozluca)

**

Bizler Türk ulusu olarak bir anda kenetleserek ülkemizin huzurunu bozmaya kalkan her kim olursa olsun cevabını vermeye hazır olduğumuz gibi 7 'den 70'e kanımızın son damlasına kadar canlarımızı feda etmeye hazır oluruz. Bizimle oyun oynamaya kalkan ülkeler istediği tarzdan cevabını alır. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Ulusça dualarımız tüm askerlerimizin üzerinde olsun. Allah tüm askerlerimizin korusun. (Sedat Fidan)

**

Allah Güvenlik kuvvetlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Ayağınıza taş değmesin.(Ömer Perktas)

**

Merhabalar,

Ata’mın zamanında söylediği sözlerden iki kısmını alıntıladım;

“Zaferleri ve geçmişi insanlık tarihi ile başlayan, her zaman zaferle beraber medeniyet nurlarını taşıyan kahraman Türk ordusu!”, “ Türk vatanının ve Türklük toplumunun şan ve şerefini, iç ve dış her türlü tehlikelere karşı korumaktan oluşan görevini her an yerine getirmeye hazır olduğuna benim ve büyük ulusumuzun tam bir inanç ve güvenimiz vardır.”

Allah, kahraman askerlerimizi bu haklı mücadelelerinde korusun kollasın.

Saygılarımla, (Serkan Gündüz)

**

Bir ordu düşün ki,
Farklı yaratmış yaradan,
Bir daha birleşmiş Dünya
Türk'ün ardından.

Susmayın! çalın davulları
Başlasın mehteran!
Zalimin sonu geldi,
Kurdun dişine değmiş kan.

Anayı atayı unutmuş,
Babayı seçmiş Amerikan.
Bu kansızların anam dediği
Ya Fransız, yahut Alman.

Yıl olmuş öz yurdundan gideli,
Eline almış yamuk bir keleşi.
Fistanda giysen tanır seni bu millet
Geçmişinde çok seçti zalim ile kalleşi.

(Alihan Dilbaz bu şiiri vatan evladına arman edip, başlığını okurların atmasını diledi.)

**

Askere gittim... Kastamonu da Jandarma olarak görev yaptım. Meskun mahal savaşları henüz bitmek üzereydi, doğudan tayinler geliyor, batıdan oraya gidenler oluyordu. O uzman jandarmaları gördüm, o astsubay ve subayları gördüm... Savaşın içinden geçenleri gördüm.

Hayatımda ne kadar mutluluk varsa, önce bu orduyu dirilten M. K. Atatürk ile başlayıp bu güne kadar ki bütün devlet büyüklerimiz, Türk askerinin ruhunu oluşturan, bilimini, ilimini öğrenmesine vesilen bütün kişi, kurum ve savaşların tamamı için minnet duygularımı ifade ediyorum.

Bütün mutluluklarımızı ordumuza borçluyuz, Allah yardımcıları olsun. (Taner Duran)

**

Ey şanlı ordu , ey şanlı asker. Dillerde tekbir allahu ekber , ordumuz olsun daim muzaffer. Atatürk Türkiye'sinin yiğit askerleri gözünüze yaş, ayağınıza taş değmesin #analarağlamasın# (Nurten Yıldırım)

**

Savaş ülke ile yapılır biz bir avuç vatansıza haddini bildirmek ve sınır güvenliğimizi sağlamak için Suriye’ye girdik.

Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni,
Türk’üm ve düşmanım sana kalsam da bir kişi!

(Recep Özaltın)

**

Şu zor dönemde 82 milyon Türk milleti olarak birlik içinde ortak paydada buluşmamız gereken bir dönemdeyiz. Muhalefeti, iktidarı, sağcısı, solcusu, Kürt'ü, Türk'ü, hep beraber Türk milletini yönetenleri eleştirebilirler ama bu konu memleket meselesi, milli birlik meselesi olduğu için hep birlikte olmalıyız. Hep birlikte olmalıyız ki bizi yönetenler arkalarında 82 milyonun desteğini hissedip bizi bölmek isteyenlere emperyalistlere karşı dik duruşta bu desteği hisdedip kendilerinde güç bulsunlar. Onların devleti bizim milletimizden kesinlikle güçlü olamaz. Kahraman askerlerimize başarılar diyorum umudumuz ve beklentimiz hiçbirinin burnunun bile kanamadan harekatın tamamlanıp mehmetlerimizin vatanına sağ salim dönmeleridir. Yolları açık olsun Allah yar ve yardımcıları olsun. (Eren Doğan)

**

Yüce türk milletinin önünde hiç kimse duramaz. (Mehmet Akın)

**

Allah ordumuzu muzaffer eylesin (Adem Gürel)

**

Allah burada savaşan askerlerimize güç kuvvet moral versin 80 milyonun duaları ve her türlü desteği arkalarindadir rabbim ayaklarına taş degdirmesin hepsini sağ salim sevdiklerine kavusturmayi nasip etsin (Erol Kantürer )

**

Yiğit askerlerimiz,
Ayaklarınıza taş değmesin, Rabbim hepinizi ana ve babalarınıza, sevdiklerinize ve sevenlerinize bağışlasın. Gazanız mübarek olsun değerli komutanlar ve evlatlar.
Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum.
Sevgiler saygılar (Özlem ULUSSEVER)

**

Allah, askerimizi korusun ,,vatani Icin canlarini ortaya koyan kahramanlar hepimize sizinleyiz. (Cahit P)

**

Şehitler ölmez vatan bölünmez
Eyy Amerika sen değil senin kralların gelse ne yazarsın! Tek yumruk oluruz son dakikada. Tarih o yumruğu yiyenlere dolu haddini bil!!!

**

Gök gözlü kurt bakışlı Atatürk’ün yiğit Aslanları, siz Türk milletinin gözbebeğisiniz. Siz yoksanız Türk olmaz, siz varsanız Türk ebediyen var olacaktır. (Şevket Altın)

**

Ölüme, düğüne gidiyoruz diyen askere MEMETÇİK denir... (Cem Yağcı)

**

DÜNYANIN HİÇBİR ORDUSUNDA SENİNKİNDEN DAHA TEMİZ, DAHA SAĞLAM BİR ASKERE RAST GELİNMEMİŞTİR. M. KEMAL ATATÜRK

Kalbimiz sizinle beraber. (Mehmet Yeşil)

**

Allahım bütün askerlerimizi sevdiklerine kavuştursun.Ayaginiza taş değmesin. (Azra Kayra)

**

Tarihlere sorun ki bize "Ölmez Türk" derler. (Ali Can)

**

Rehber Kuran hedef Turan!

Allah yiğit Mehmetçiklerimizin ayağına taş değdirmesin inşallah, tüm kalbimiz ve dualarimizla yanlarındayız. Kimse KIZIL ELMAYA olan yolculugumuzu engelleyemez Yaşasın Türk ordusu Yaşasın Türk milleti... (Ali Demirkıran)

**

Allah yar ve yardımcınız olsun. Hepiniz Allah’a emanet olun. Dualarımız sizinle... (Aslı Irmak)

**

RABBİM TÜM ASKERLERİMİZİ KORUSUN TEK VATAN TEK MİLLET TEK DEVLET TÜM TÜRKİYE EL ELE KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZ DUALARIMIZ SİZLERLE
(İhsan Kökyıldırım)

**

Allah yar ve yardımcınız olsun, biraz hakkımız gecmişse oda helal hoş olsun
Arkanıza bakmadan ilerleyin, unutmayı ki, arkanızda milyonlar var, bir ölür bin dirilir hersey vatan millet icin. (Cenk Yağmur)

**

Büyük TÜRK MİLLETİ'nin KAHARAMAN EVLATLARI! YÜCE ALLAH yar ve yardımcınız olsun.Bugün yataklarımızda huzur içinde uyuyabiliyorsak önce ALLAH'ın sonra sizin sayenizdedir. Bu çıktığınız çetin ve anlamlı yolda RABBİM'den hepinizi korumasını ve sağ salim evlerinize döndürmesini niyaz ederim.Evlatlarınıza ve ailenize sağ salim kavuşmanız dileklerimle. (Faruk BARLAS)

**

Bedrin aslanlarını kıskandıran eşsiz ordunun yiğit aslanları. Nişangahınız keskin olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Arkanızdan vuranlar ile karşınızda düşmanlık edenler allahın gazabından en büyük payı alsınlar. Allah utandırmasın. Sizinleyiz. Emsalsiz komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; Ne mutlu Türküm diyene. (Hayati Abad)

**

Ölümü İçinde Öldürmüş Bir Orduyu
Korkutamazsın...
Allah Yardımcın Olsun,Allah Sizleri Korusun
Kahraman Türk Ordusu (Emre Aksoy)

**

İKTİDAR YÖNETİMİNİ, POLİTİKALARINI ELEŞTİRDİM.
AMA KONUMUZ;
MİLLETİMİZ,
DEVLETİMİZ,
TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ OLUNCA.

ZARAR VERMEK İSTEYENLER,
BÖLMEK İSTEYENLER,
KARŞIMIZDA DURANLAR,

TARİHİMİZİ İYİ OKUSUN İYİ BİLSİN. BİLMİYORLARSA İZLEYİP ÖĞRENSİNLER.

BÜTÜN TERÖR UNSURLARININ YOK EDİLMESİ TEMENNİM İLE.
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZE.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. (Ahmet Ergezer)

**

Sizler binlerce km uzaktan gelmiş kapitalist katiller bizim nefeslerinin sesini duyduğumuz teröristlere müdahale etmemize karışmazsınız bu memleketin geçmişine bakıp mazluma asla karışmadığını görebilirsiniz bu memleket için VATAN bir toprak parçası değildir bunuda bilin zafer türk ordusunundur gazanız mübarek olsun yiğitler. (Mustafa Çelik)

**

Bedenen olamasakta tek temennimiz sağsalim ailenize ve cocuklarınıza kavuşmasınızı yüce Allah'tan niyaz ederim..
Yüce Allah ayağınıza taş değirmesin..

Ordun varsa namusun var, şerefin var, şanın var
Ordun varsa ezanın var, bayrağın var, dinin var
Ordun varsa vatanın var, cananın var, canın var
Gökte kartal, yerde aslan, dağda bozkurt ordusu
Varolsun yiğit Mehmetler, yaşasın Türk Ordusu! (Emre Tütüncü)

**

Allah yolunuzu acik etsin. Birinizin burnu dahi kanamasin..

Turk Milleti zekidir. Turk Milleti caliskandir. (Hüseyin Yalaz)

**

Mustafa Kemal'in Askerleri geliyor.. Hainlere korku salan ''Ey Şanlı Türk Askeri'' Allah yar ve yardımcınız olsun. (Eren Aydın)

**

Kahraman Mehmetçik'lerimize !

Tüm Türk Halkının yanınızda olduğunu unutmayın,
Bu Kahraman Ordu,Atatürk ve Silah Arkadaşları ile 7 Düvele Meydan okudu,
Sizlerde Bu Ordunun Şanlı Askerlerisiniz,Bu Millet Size Minnettardır...
Allah Yar ve Yardımcınız Olsun... (Gökhan YILMAZ / İZMİR)

**

Bir oğlum var, yaşi tutsa bugün yanınıza gelecek. Ama dualarımızla yanınızdayız, Allah yar ve yardımcınız olsun. Haklarımız helaldir, asıl nolur siz haklarınızı bizlere helal edin aslan kardeşlerim. (Tolga Toprak)

**

MEHMETÇİK,

sen varken çakıltaşımıza zarar gelmez,
sen varken namusumuza göz dikilemez,
sen varken birligimizin b,sine dokunulamaz,
sen varken bayragımız yere düşmez,
sen varsan Biz Uygar Türkiyeyiz ,
bizde senin için varız,Duamızla,Birligimizle,Gücümüzle,
yolun açık olsun kahraman MEHMETÇİK (Şerifoğlu Muzaffer)

**

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.KALBİMİZ VE DUALARIMIZ SİZİNLE.SAĞ SALİM DÖNÜN; BEKLİYORUZ. (ÖZLEM AYAZ)

**

Kahraman Askerim Benim

Ayağınız taşa değmesin kınalı kuzularım. Sağlıcakla gidin sağlıcakla dönün. Bütün analar bütün sevdicekleriniz hepinizi sağlıcakla bekliyoruz kuzularım benim. Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle yavrularım benim. Askerim benim yavrum kuzum benim. (Fazilet Demiral)

**

YaRabbim evlatlarımızı koru, onları muzaffer eyle, sağ salim hepsinin sevdiklerine kavuşmasını ve yurda dönmesini nasip eyle. (Naci Püskulcü)

**

Kahraman TÜRK Ordusu vurdukça;
Ne kadar TÜRK ve TÜRKİYE düşmanı varsa çatlıyor çırpınıyor.
Bu da harekatın doğru ve etkili olduğunun ispatıdır.

Vur Bozkurt' um! ! . Vur tilkiye...
Vur.. kurtulsun Türkiye... (Kemal Ögel)

**

Bir tekinizin bile burnu kanamadan, ayağınıza taş değmeden bu kutsal görevinizi yerine getirip sevdiklerinize kavuşmanızı Yüce Allahtan Diliyorum.
Sizi çok seviyorum YAVRULARIM.ANALARININ KUZUSU ❤ (Yahya Torun)

**

Sayın Mehmetciklerimiz Selam
Biz güney Azerbaycan Türkleri her an yanınızdayız. takip ediyoruz sizleri ve sizlerle dehşet gurur duyuyoruz. Ne mutlu size ki hak cephelerinde savaşmak kısmetinize düşmüş. yolunuza devam. yolunuz giderli olsun. Ancak hiç unutmayın ki _Zelimhan Yakub dediği gibi:

birleşecek bölünenler bölgeler
nurlanacak karanlıklar, gölgeler
dirilecek Oğuzhanlar, Bilgeler
Türke secde, Türke tazim olacak
bugün yarın dünya bizim olacak

ne mutlu Türküm diyene

sonsuz saygı ve sevgilerimle
(Cabir- Kimya mühendisiği doktoru)

**

Atatürk'ün gençliğe hitabesin'de yazdığı gibi birinci vazifen Türk istiklalini,Türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir sizler canla başla mücadele ediyorsunuz Rabbim sizi korusun sevdiklerinize bağışlasın dualarımız ve kalplerimiz sizinle (Nalan Atanlı)

**

Barış pınarı hareketine katılan TÜRKMİLLETİNİN kahramanları vatanınızda içtiğiniz su yediğiniz nimetler ananızın ak sütü gibi helal olsun,ALLAH AYAĞINIZI TAŞA değdirmesin! (Fikret Yıldız)

**

Fransız deyimi : Bir Türkü kim yener? Sadece iki Türk yener.
Allah ordumuzu, halkımızı ve vatanımızı korusun. (Evgin Gurel)

**

Vur vur inlesin
Butun dunya dinlesin

(Avusturalyadan Savas Ayan)

**

BÜYÜK DEVLETLER SINIRLARIYLA DEĞİL İHANETE VERDİKLERİ ÖLÜMCÜL CEZALARLA BÜYÜR VE VARLIKLARINI KORURLAR. SİZDE VATAN HAİNLERİNE HAK ETTİKLERİ CEZAYI KESİN BOZKURTLAR

(HÜSEYİN KARAŞOĞLU)

**

Kardeşlerim yiğitlerim rabbim yar ve yardımcınız olsun. Ayağınıza taş değdirmesin güzel Allah ım. Yüreğimiz dualarımız hep sizinle. Gittiğiniz güle oynaya gittiğiniz düğünden zaferle dönmeyi nasip etsin Rabbim. Çabucak ailelerinize dönün inşallah. Allah’a emanet olun kardeşlerim. (Fulya Dağlı)

**

Atatürk'ün askerlerinden, Yüce TÜRK Milletinin en zor zamanında dahi yapabileceklerini yüzyıllardır göre göre hala aynı yanlışı yapan dünyanın diğer ucundaki dahil tüm "zavallılar", umarım bunu okuyorsunuzdur da başınıza gelecekleri az çok tahmin ediyorsunuzdur.

Saygılarımla (Engin Dallı)

**

Hedefe yürüyün. Arkaya bakmayın.. 82 milyon sizinle.. Yaşım 58..çağırın geleyim, öl deyin öleyim.. TANRIM ayağınıza taş değdirmesin. O bayrağı öperek, sarılarak ilerleyin.. YOK EDİN O SIRTLANLARI (Hüseyin Yiğit)

**

Ey Yüce Dağların Yüce Bozkurtları…

Peygamber (ASM)nin son ordusu hepsi birer Atatürk olan Şanlı Mehmetçik.

Cenabı Allah sizi korusun. Rasulullah efendimizin yüzü suyu hürmetine Rabbim size zaferler nasip etsin.

Sadatı Kiramın himmetleri ve dualarının bereketleri sizinle olsun.

Rabbim İslamın son ordusuna yenilgi yüzü göstermesi acı tattırmasın.

Dualarımız ve yüreğimiz sizinle.

Allaha emanet olun. (Mustafa Besleme)

**

Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri siniz siz, Allah elinizi ve ayağınızı taşa değdirmesin kahraman Türk Ordusu sağ salim dönün inşallah Allah yardımcınız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene
(Engin Uğurlu)

**

Allah yardimciniz olsun aslan mehmetcikler... (Erdem Can)

**

Yolunuz yolumuzdur. Allah yardımcınız olsun. Yürüyün. Tek yürek arkanızdayız. (Onur Kalaycıoğlu)

**

BAKMAYIN İKTİDAR MUHALEFET KAVGASINA
SÖZ KONUSU VATANSA,SU SIZDIRMAZ ARASINDAN
TÜRKİYEM ŞAŞIRTIR HERKESİ BİRLİK OLUR ANINDA (Ahmet Şükrü GÜRHAN)

**

Cephedeki kardeşlerime, abilerime babalarıma ,yüreğimi kabartan, burnunu sızlatan, siz mehmetçiklerimize! Dudaklarımız da dualarla sizlerden gelecek iyi haberleri bekliyoruz. (Çigdem Saraçoğlu)

**

Kalbimiz ,gözümüz ,kulağımız en çokta dualarımız sizinle . Vatanı için sınırlarımızı koruyan tüm askerlerimiz, allah yar ve yar yardımcınız olsun ,topraklarımıza dönüşünüz eksilmeden nasip eylesin. TÜM ANNELERİN DULARI SİZİNLE (Sevilay Coşkun)

**

Şeref,namus,cesaret sancağının tek sahibi;Allah sizinle olsun canınıza can katsın.Bu ülkenin başından eksik olmayın.Burnunuz bile kanamadan memleketinize dönmeniz için dua ediyorum.biz sizden razıyız Allah da sizden razı olsun. Mehmet Ali özdemir-Konya (Mehmet Ali Özdemir)

**

İZMİR'İN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇMAYA BAŞLADI! SİZİNLE GURUR DUYUYORUM MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİ... (Yıldırım Baygunesli)

**

Ey Ulu Önder Atatürk’ün cesur ordusu!
Sizler bu toprakların ve bu milletin teminatınız. Sizler barışın, huzurun, güvenliğin olduğu kadar mazlumların ve kimsesizlerin teminatısınız. Sizler bu topraklarda; teröristlerle, sömürgecilerle, işgalcilerle, zalimlerle mücadele eden şanlı Türk ulusunun şanlı evlatlarısınız. Türk bayrağının dalgalandığı yerde umut vardır, istikrar vardır, huzur vardır, güven vardır, barış vardır ama gözyaşı yoktur, zulüm yoktur, acı yoktur. Barış pınarları aksın oluk oluk, söndürsün zalimin ateşini... “Ordumuz olsun daim muzaffer” (Berkay Apsalmış)

**

Türkiye olarak madem bu noktaya geldik artık en büyük temennimiz ordumuzun en az zayiatla mümkünse zayiatsız olarak bu harekatı başarıyla tamamlamasıdır.Yüce Yaratanım canımız evlatlarımızı korusun. (Bahar Aybak)

**

Mehmet,

Sen orada cephedeyken, bizler sıcak yataklarımızda rahat uyuyoruz zannetme, seninle birlikte karargahta, devriyede, nöbette, siperdeyiz. Sen ellerini açmış dualarını ederken, bizler de ellerimizi açmış “Allah Allah” diye yalvarıyoruz Hüdaya. Unutma yalnız değilsin, yanında sekseniki milyon yürek gümbür gümbür atıyor. Atamızın dediği gibi muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut. Bu imtihandan da alnımızın akıyla çıkcağımıza, Ata’nın gösterdiği ülküde, “yurtta ve dünyada barış” sağlamak için birlik olacağımıza, bu zor günleri aşacağımıza can-ı gönülden inanıyoruz.

Allah sizleri korusun, Allah sizlere güç versin, Allah sizleri bizlere ve tüm sevdiklerinize bağışlasın, Allah’a emanet olun.

**

Analarımızın" ALLAHA KURBAN OL VATANA KURBAN OL DİYE ELLERİNE KINA YAKILARAK,ASKERE UĞURLANAN YİĞİTLER"..gazanız mübarek olsun.kim durabilirki önünüzde ayağınıza taş deymesin inşallah...yıkın,yakın çok bile sabrettiniz çok şehit verdik.RABBİM yardımcınız olsun (İsmail Berk Gülpınar)

**

Allah bütün Mehmetçikleri annelerine, sevdiklerine bağışlasın. (Bekir Arcan)

**

Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa
Askerin milletin bayrağınla çok yaşa

Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa
Askerin milletin bayrağınla çok yaşa

Arş arş arş ileri ileri arş ileri
Marş ileri dönmez geri, Türk'ün askeri
Sağdan sola, soldan sağa
Al da bayrağı düşman üstüne

Parlayan yıldızın alemi tenvir eder
Cumhuriyet bayrağın semada süzer gider

Parlayan yıldızın alemi tenvir eder
Cumhuriyet bayrağın semada süzer gider

Arş Arş Arş ileri ileri Arş ileri
Marş ileri dönmez geri, Türk'ün askeri
Sağdan sola, soldan sağa
Al da bayrağı düşman üstüne

Arş Arş Arş ileri ileri Arş ileri
Marş ileri dönmez geri, Türk'ün askeri
Sağdan sola, soldan sağa
Al da bayrağı düşman üstüne (Eren TUĞSEL)

**

Şanlı ordumuzun yürüttüğü operasyon Sevr Anlaşmasının hayalini kuran bazı ülkelerin sinirini bozmuş. Onlar Sevr hayalleri kurarken bir kez daha hayal kırıklığına uğrayacaklarını göstermiş olduk. Onlar hayal kurmaya dursunlar bizler o bölgeyi temizleyecek, komşularımızla barışacağız. Herşey Çok Güzel Olacak (Özgür Göçer)

**

Gurbetten...taa binlerce km öteden sanli ordumuzu destekliyorum, Allah ordumuza guc ve kuvvet versin, gazamiz mubarek olsun...Dualarimiz Mehmetciklerimizle!!! Turke Turkten baska dost yoktur.!! Bunu en iyi bilen biz gurbetcileriz aslinda...... (Halil Konuskan)

**

Allah bütün Mehmetçikleri annelerine, sevdiklerine bağışlasın. (Bekir ARCAN)

**

Mustafa Kemal ATATÜRK’ün yolunda şanlı ordumuzun her daim yanındayız. Harekatta yer alan bütün askerlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... (Burak GÜLER)

**

Düşmana korku salan Mustafa Kemal in Kahraman Askerleri Yüce Rabbim sizleri korusun gittiğiniz gibi eksiksiz gelin yüreğimize ateş düşmesin. (Suavi Alisan)

**

Sınırımızda çarpışan rütbeli ya da rütbesiz tüm askerlerimizin gözlerinden hasretle öpüyor, bu amansız görevde üstün başarılar diliyorum. Vatanı vatan yapan vatan için dökülen kandır. Gerisi ise yalandır. (İsmail Dağdanaşar)

**

Operasyonu tüm kalbimle destekliyorum,kırk yıldır çoluk çocuk demeden masum insanlarımızı katleden, Türk halkına maddi manevi zarar veren bu katillerin kökü kazınsın inşaallah.Yüce Allah kahraman askerlerimize güç versin,korusun ve muhafaza buyursun, muzaffer eylesin inşaallah (Nuray Ogun)

**