İngiltere'nin Southampton şehrinde yaşayan Katy ve Emma Davis isimli ikiz kardeşler, çocuk hastanesinde hemşire olarak çalışıyordu. Aynı evde yaşayan iki kardeş, corona virüsü belirtileri göstermeye başlayınca hastaneye kaldırıldı.

37 yaşındaki kardeşlerden Katy, durumu ağırlaşarak salı günü hayatını kaybetti. Davis ailesi acının şokunu atlatamadan bir üzücü haber de Emma'dan geldi. İkizinden üç gün sonra corona virüsüne yenik düşen Emma, cuma günü hayatını kaybetti.

[caption id="attachment_5774131" align="alignnone" width="1134"] Kardeşlerin virüs dışında altta yatan sağlık sorunları olduğu belirtildi.[/caption]

Ülkenin gündemine oturan olay sonrası İngiliz medyasına konuşan ikizlerin kardeşi Zoe, "Onlar her zaman bu dünyaya beraber geldiklerini ve bu yüzden beraber de gitmek istediklerini söylerdi" dedi.

Zoe, "Sağlık çalışanı olarak ikisi de insanlara her zaman yardım etmek istiyordu. Hastalarına her şeylerini verdiler. Onlar inanılmazdı. Yaşadıklarımızın hiçbiri gerçek gibi hissettirmiyor" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Bir aileye çifte corona acısı! Baba ve kızı 24 saat arayla can verdi" desc="Corona virüsünün etkisini artırdığı İngiltere'de bir aile üst üste gelen şoklarla sarsıldı. 61 yaşındaki bir baba ile 33 yaşındaki kızı, 24 saat arayla hayatını kaybetti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/28/iecrop/sudhir-pooja-sharma-facebook_16_9_1585395603.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/ingilterede-bir-aileye-cifte-corona-acisi-baba-ve-kizi-24-saat-arayla-can-verdi-5709522/"]