Her hafta binlerce lira ikramiye dağıtan Çılgın Sayısal Loto'da 26 Ekim çekilişi sonuçları belli oldu. Haftalardır süren devir serisi yine bozulmadı, büyük ikramiye bir kez daha devretti. Çılgın Sayısal Loto çekilişi pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere haftada üç gün yapılıyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Çılgın Sayısal Loto’nun 26 Ekim tarihli 37. çekiliş sonuçları şu şekilde: 44-71-74-76-83-87 joker 37



BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR OLDU?

Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye devirlerin ardından rekor kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz çekilişlerde devreden Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye tutarı 74 milyon 541 bin 699 TL olarak açıklandı.

SAYISAL LOTO HANGİ GÜNLER ÇEKİLİYOR? NASIL OYNANIYOR?

Sayısal Loto’da yapılan değişikliklerle hem adı hem de oynama sistemi değişti. Yeni adı Çılgın Sayısal Loto olan şans oyunu artık haftada üç gün oynanabilecek.

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Çılgın Sayısal Loto’da, her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor.

Çılgın Sayısal Loto’da ikramiye kazanmak için çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin etmek gerekiyor. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanıyor. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşüyor.