Olay, geçtiğimiz pazar günü Esenyurt Piri Reis Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarında meydana geldi.

İddiaya göre, Özkan Tok isimli sürücü, araç kullanırken telefonla konuştuğu esnada polis ekiplerine yakalandı. Cezai işlem için durdurulan Tok ile trafik polisi arasında tartışma çıktı.

Ceza işlemleri yapıldığı esnada polis ile tartışmaya giren Tok, polis memuru ile kavga etmeye başladı.

Hamile eşinin yanında boğazına sarıldığını iddia eden Tok, etrafa tehditler savurmaya başladı.

Polis memuruna, “Sana saygım yok üzerindeki üniformaya saygım var. Çıkar üniformayı teke tek çıkalım. Seni aldıracağım” diyerek ortalığı birbirine kattı.

Polis memuru ile birbirine giren Tok’u çevredeki vatandaşlar ve diğer polisler güçlükle durdurabildi. Özkan Tok’a araçla giderken telefonla konuşmak ve polise mukavemetten işlem yapıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="'Dur' ihtarına uymayan sürücüyü kovalayan trafik polisi ölümden döndü" desc="Antalya’nın Manavgat ilçesinde ‘dur’ ihtarına uymayan otomobili yakalamak için peşine takılan Trafik Denetleme Büro Amirliğinde görevli motosikletli polis, kaza yaptı. Kaza anları güvenlik kamerasına yansırken, kaza sonrası meslektaşları olay yerine koştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/23/iecrop/aw602812_03_16_9_1650711565.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/dur-ihtarina-uymayan-surucuyu-kovalayan-trafik-polisi-olumden-dondu-7092727/"]