AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun evinin elektriğinin kesilmesine ilişkin,

"Cumhur İttifakı olarak; milletimize hizmet etmenin, milletimizin yüzünü güldürmenin peşinde koşarken, diğer tarafta da birileri film izleyip, tiyatro çevirmeye devam ediyorlar.

Bizler; ucuz elektrik için, ucuz enerjiye ulaşmak için 20 yıldır mücadele ediyoruz. Bu 20 yıllık mücadelemizde Sayın Kılıçdaroğlun'u yanımızda görebildik mi?

Görüyoruz ki, Sayın Kılıçdaroğlu'nun evine gelen dağıtım firmasının görevlileri tarafından önceden haber verilmişçesine, kesinti anının videosu çekilmiş.

"BÜYÜK BİR PRODÜKSİYON..."

O video da öyle amatörce çekilen bir video değil. Büyük bir prodüksiyon ve tasarım içerisinde tiyatro ve sanat camiasının tebriklerine mazhar olacak şekilde kaliteli bir video çekilmiş. Bu prodüksiyonu tebrik ediyoruz. Bunun arka planı var.

3 ayda elektriği kesilen faturanın değeri 1000; ama beyefendi gidip İstanbul'da bir otelde bir geceliğine 100 bin TL ödüyor.

Tüm bu oynanan tiyatrolar, kendi içlerinde 'cumhurbaşkanı adayı kim olacak' rekabeti içinde birbirlerine kurdukları kumpasla, yaptıkları bu tiyatro faaliyetlerinin arka planını da milletimizle paylaşacağız" ifadelerini kullandı. (DHA)

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan 'Biz sizin faturanızı ödeyelim' diyen AKP'lilere sert cevap" desc="Fahiş zamlara tepki olarak faturasını ödemediği için elektriği kesilen CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'AK Parti'ye yakın bazı arkadaşlar 'Biz sizin elektrik faturanızı ödeyelim' diyerek ucuz kahramanlık yapıyorlar. Hâlâ ne yaptığımı, niçin yaptığımı kavrayamamışlar' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/22/iecrop/detay-kopya-1_16_9_1650610490.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kemal-kilicdaroglu-ucuz-kahramanlik-yapiyorlar-7089732/"]

[old_news_related_template title="Evinin elektriği kesilen Kılıçdaroğlu karanlıkta açıklama yaptı: Eşimle birlikte 1 hafta karanlıkta kalacağız" desc="Zamlara tepki olarak elektrik faturasını ödemeyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği kesildi. Evinde karanlıkta açıklama yapan Kılıçdaroğlu, 'Büyük bir toplumsal sarsıntının ortasındayız. Fırtınanın tam gözündeyiz' dedi. 'Eşimle birlikte 1 hafta karanlıkta kalacağız' ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da 3 maddelik çağrıda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/21/iecrop/chp-233_16_9_1650566434.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/evinin-elektrigi-kesilen-kilicdaroglu-karanlikta-aciklama-yapti-buyuk-bir-toplumsal-sarsintinin-ortasindayiz-7089171/"]