İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 3 Mayıs'ta Rize'yi ziyaret etmesiyle ile ilgili kentin çeşitli yerlerine vatandaşları bilgilendirmek için afişler asıldı. Üstünde "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 3 Mayıs'ta Rize'de" yazılı ve program saatleri bulunan afişler, karayolları tarafından toplatıldığı iddia edildi.

image small

"KORKMAYIN"

Afişlerin Rize il merkezinde ve ilçelerde İBB tarafından astırıldığını söyleyen CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, sosyal medya hesabından afişlerin kaldırılmasına tepki göstererek, "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Rize'ye gelişi ile ilgili Rize'nin muhtelif yerlerine asılan afişler karayolları ekipleri tarafından indiriliyor. Korkmayın... Sizlere rağmen Her şey çok güzel olacak ve ne yaparsanız yapın bunu engelleyemeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

image small

"ŞİKAYET VAR DEDİLER"

SÖZCÜ'ye açıklama yapan Deniz, "Burası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memleketi olduğu için başka liderlerin veya siyasilerin afişlerine izin vermiyorlar. Karayollarını aradım sordum, şikayet olduğunu söylediler. Kent merkezindeki bütün afişleri toplamışlar" dedi.

[old_news_related_template title="CHP'nin afişleri toplatıldı" desc="Geçen yıl CHP'nin Türkiye genelinde astığı '128 Milyar dolar nerede' afişleri toplatılmıştı. Şimdi de CHP'nin kabul edilen çay kanunuyla ilgili afişleri Rize'de toplatıldı. Bunun üzerine CHP Rize İl Başkanlığı afişleri il ve ilçe binalarına asmaya başladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/17/iecrop/afis1_16_9_1650173694.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/chpnin-afisleri-toplatildi-7079674/"]