Hilvan'a bağlı Tutumlu Mahallesindeki bir tarlada İş makineleriyle tarladaki taşları temizleyenler, naylona sarılı insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ve kemikleri görünce jandarmayı arayıp, durumu bildirdi.
İhbarla olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgede önlem alarak kemiklerin bulunduğu alanda bir süre daha kazı yaptı. Ancak başka bir bulguya rastlanmadı.
ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ
Bulunan kafatası ve kemikler, kimlik tespiti için Adlı Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)
[old_news_related_template title="Vali Ayhan: 10 milyon turisti Şanlıurfa'da ağırlayabiliriz" desc="Şanlıurfa'da 'tarihin sıfır noktası' kabul edilen ve UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Göbeklitepe'de incelemelerde bulunan Vali Salih Ayhan, 10 milyon turisti kentte ağırlayabileceklerini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/21/iecrop/1-urfa_16_9_1653159259.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/vali-ayhan-10-milyon-turisti-sanliurfada-agirlayabiliriz-7148993/"]
Taşların temizlendiği tarlada, insan kafatası bulundu
Şanlıurfa'da Hilvan ilçesinde iş makineleriyle tarlada taş temizliği yapılırken, naylona sarılı insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ve kemikler bulundu.