Olay, gece yarısı Çobançeşme Mahallesi Güldalı Sokak üzeri Cumhuriyet Parkı yan tarafındaki sürücü eğitim alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şehit Emrah Gümrah Polis Merkezi’nde görevli bekçiler, yaya devriyesine çıktığı sırada bir motosikleti götürmeye çalışan iki şüpheli olduğunu fark etti. Bekçileri gören iki şahıs motosikleti bırakıp kaçtı. Bekçilerin yaptığı kontrollerde, şüpheli şahısların bıraktığı motosikletin çalıntı olduğu ortaya çıktı.

KADERŞİNİN BAŞI BELAYA GİRMESİN DİYE SAKLAMIŞ

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen motosiklet sahibi S.K., 1 ay önce motosikletini kardeşinin kaza geçirmesin, başına bir şey gelmesin diye sakladığını ve sakladığı yerde de daha sonra bulamadıklarını ifade etti. S.K. motosikleti en kısa zamanda satacağını söyledi. (İHA)

[old_news_related_template title="Deneme sürüşü bahanesiyle motosikleti çaldı" desc="İstanbul Sultangazi'de motosikletini e-ticaret sitesi üzerinden satışa çıkaran Sezer Altaş, satış günü geldiğinde motosikletini satın almak için gelen kişi, deneme sürüşü bahanesiyle  motosikletle beraber kayıplara karıştı. Altaş, polise giderek şikayetçi oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/03/iecrop/motosiklet_16_9_1648970918.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/deneme-surusu-bahanesiyle-motosikleti-caldi-7050870/"]