Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Tepecik Mahallesi’ndeki Tepecik Caddesi önünde bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda 23 yaşındaki Ömer Can Kocadon ile isimleri tespit edilemeyen 3 kişi arasında motosiklet park etme tartışması nedeniyle tartışma çıktı.

TARTIŞMA SİLAHLI SALDIRIYA DÖNÜŞTÜ

Sözlü tartışma kısa sürede silahlı tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Üç kişinin saldırdığı Kocadon kendisini korumaya çalışırken saldırganlardan birinin silahı çekerek Kocadon’un ayağına ateş etmesi saniye saniye görüntülendi. Yaralanan Kocadon vatandaşların çağırdığı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Kavgadan sonra olay yerinden uzaklaşan üç kişi ise polis ekipleri tarafından olayda kullanılan tabanca ile gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken olayı gören M.K. “Üç dört kişi kavga ediyorlardı, motosiklet parkı nedeniyle tartışma çıkmış, sonra tekma tokatlı birbirlerine girdiler, içlerinden biri silahını çekerek gencin ayağından vurdu, sonra olay yerinden uzaklaştılar” diye konuştu.