Olay, gündüz saatlerinde Sürsürü Mahallesi Tekin Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Metin G., sabah saatlerinde eşiyle beraber evinden çıktı. Bir süre sonra eve dönen ve kapılarının açık olduğunu gören Metin G., çelik kapının göbeğinin kırıldığını fark etti.
Evlerinde yaptıkları kontrolde yaklaşık 1 milyon TL değerinde olan ziynet eşyalarını yerinde bulamayan Metin G., durumu polise bildirdi. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, evde inceleme yapıp, hırsızlığı yapan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)
Elazığ'da 1 milyon TL'lik ziynet eşyası hırsızlığı
Elazığ'da bir eve giren hırsız ya da hırsızlar, 1 milyon TL değerinde ziynet eşyası çaldı. Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.