Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis dün gece doktor kontrolünden sonra hastalarını enjeksiyon odasına götüren hasta yakınları ile aynı odada görevi hemşire Remzi Yüzücü arasında sıra bekleme nedeniyle tartışma çıktı.

İddiaya göre tartışma sırasında 3 hasta yakını hemşire Remzi Yüzücü’yü darp etti. Başına aldığı darbelerle yaralanan hemşire aynı hastanede tedavi altına alınırken olaya karıştığı belirlenen 3 hasta yakını gözaltına alındı.

VALİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin 3 kişinin gözaltına alındığını belirterek, “Sağlık çalışanlarına yönelik şiddete kesinlikle müsamaha göstermeyeceğiz. Bu akşam Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık personelimizin darp edildiği olaya karışan 3 şüpheli gözaltına alınmıştır. Saldırıya uğrayan personelimize ve tüm sağlık camiamıza geçmiş olsun” ifadelerini kullandı. (İHA)

[old_news_related_template title="'Sağlık çalışanlarının yüzde 67'si en az bir kere şiddete maruz kalıyor'" desc="CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye'de sağlık çalışanlarından yüzde 67’sinin şiddete maruz kaldığı belirterek sağlık çalışanlarının durumlarının iyileştirilmesi ve can güvenliklerinin sağlanması için Meclis Araştırması istedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/25/iecrop/2-14_16_9_1648202694.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/saglik-calisanlarinin-yuzde-67si-en-az-bir-kere-siddete-maruz-kaliyor-7033461/"]