İstanbul’da dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrasında Düzce Valiliği yollarda yoğunluk oluşmaması için İstanbul’a araç geçişlerine izin verilmeyeceğini açıkladı. Bununla birlikte yolcu otobüsleri ile seyahat eden vatandaşların yolda mağdur olmamaları amacıyla otobüsler dinlenme tesislerine yönlendirildi.

Gece saatlerinden beri tesislerde bekletilen otobüslerin saat 13.00 itibari ile geçişlerine izin verileceği öğrenildi. TEM otoyolu ile D-100 üzerindeki dinlenme tesislerinin tamamında yoğunluk oluştu. (İHA)

[old_news_related_template title="İstanbul'a girişler ve cep otogarlarından çıkışlar durduruldu" desc="İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Trakya istikametinden İstanbul'a araç girişlerinin durdurulduğunu açıkladı. Yerlikaya, 'Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışlar; saat 13.00’e kadar durdurulmuştur' kararını duyurdu. Tipi şeklinde yağan kar İstanbul'da etkisini sürdürüyor. Öte yandan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'a geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/24/iecrop/istanbula-giris_16_9_1643032377.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-istanbula-girisler-durduruldu-6909298/"]