Dün öğle saatlerinde 10 T 3902 plakalı taksisine binen bir müşterisiyle birlikte yola çıktı. Saat 13.00 sıralarından itibaren adeta sırra kadem basan Ayvalık’ın tanınmış taksicilerinden Atilla Bahçeci için polis ve jandarma ekipleri tarafından arama başlatıldı.

SAZLIK ALANDA BULUNDU

Güvenlik kameralarını takibe alan ekipler Bahçeci’nin telefonunun en son sinyal verdiği İzmir’in Dikili ilçesi sınırlarındaki Salihleraltı mevkiinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yapılan araştırmaların ardından dün öğle saatlerinden itibaren kayıp olan 55 yaşında evli ve bir çocuk babası Atilla Bahçeci’nin cesedinin Şirinkent mevkiinde sazlık bir alanda bulunduğu öğrenildi.



BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenilen Bahçeci’nin kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netliğe kavuşacağı bildirildi.

Olayla ilgili araçta müşteri olan kişinin tüm bilgilerine ulaşan Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Dikili İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesindeki ekiplerin soruşturmalarını derinleştirdiği öğrenildi.

POLİS YAKALADI

Katil zanlısının bulunması için bölgede alarma geçen ekipler, zanlının Ferdi Y. (25) olduğunu tespit etti. Araştırma üzerine şahsın Edremit’te olduğu bilgisini alan Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri alarma geçti.

Şüpheli Akçay Mahallesi’nde bulunan oto yıkamacısında yakalandı. Cinayet zanlısının işlemlerinin ardından Dikili jandarmasına teslim edileceği öğrenildi. İHA

 

[old_news_related_template title="Sevgilisinin platonik aşkı tarafından öldürülen gencin babası konuştu" desc="Adana'da kız arkadaşı E.Y.'nin platonik aşığı A.Y. tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Muhammet Yasir Yücelin cenazesini Adli Tıp Kurumu morgundan teslim almaya gelen babası Mehmet Yücel gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun hayattan koparıldığını söyleyen Yücel, 'Evladıma kıyana en ağır cezayı versinler. Yeşil gözlü, sırma saçlımı aldılar. Beni bitirdi, Allah da onu bitirsin' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/19/iecrop/resim7_19851080_16_9_1645261818.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/sevgilisinin-platonik-aski-tarafindan-oldurulen-gencin-babasi-konustu-6962225/"]