Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi Yaşar Sobutay Bulvarında yaya olarak evine doğru giden Özgür E.'nin bir anda etrafını köpekler sardı. Köpeklerin kovaladığı Özgür E., caddeye fırlayıp refüje geçti.

Bu sırada köpeklerden biri Özgür E.'yi sağ bacak baldırından ısırdı. Köpekler bir süre sonra dağılırken, Özgür E. çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Özgür E.'ye 3 dikiş atıldı.

Köpeklerin bir sebep olmadan kendisine saldırdığını ifade eden Özgür E., "Oturduğum siteye giderken Kundu bölgesinde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradım. 10- 12 arası köpek birden saldırdı. Ben sakin kalmaya çalışsam da üzerime doğru geldikleri için yola fırladım" dedi.



'GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI'

Özgür E.'ye saldıran köpeklerin aynı bölgede farklı tarihlerde başka vatandaşlara saldırdığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Özgür E.'nin elinde poşetlerle yürüdüğü sırada köpeklerin bir anda saldırdığı ve yola fırladığı görüldü. Aynı köpeklerin bebek arabası ve yanında genç bir kızla yürüyen bir kadına da saldırdığı kameralara yansıdı. Köpeklerin başka bir vatandaşa saldırdığı anlar da görüntülerde yer aldı. (DHA)

[old_news_related_template title="Mersin'de sokak köpeklerinin saldırdığı çocuk yaralandı" desc="Mersin'in Tarsus ilçesinde, sokak köpeklerinin saldırısı sonucu boynundan ve bacağından yaralanan 9 yaşındaki kız çocuğu Y.C., hastaneye kaldırıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/28/iecrop/kopeke-2_16_9_1651161896.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/mersinde-sokak-kopeklerinin-saldirdigi-cocuk-yaralandi-7104222/"]