Kadıköy'de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, iddiaya göre trafikte seyir halindeki otomobil sürücüsü ile taksi sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Taksi şoförüne sinirlenen otomobil sürücüsü, taksinin kaputunun üzerine çıkarak uçan tekme ile taksi şoföre saldırdı. Kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Polis ekipleri, taksinin kaputuna çıkıp uçan tekme atan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Görüntülerde yer alan şahsın kullandığı araca ait plaka bilgileri tespit edildi. Kimliği tespit edilen Ö.C.K. (42) isimli şüpheli şahıs, 24 Mart Perşembe günü Maltepe Mobil Park ekiplerince ikameti önünde yakalandı.

Konu ile ilgili yakalanan ve “mala zarar verme” suçundan hakkında işlem yapılan şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="Uçan tekmeli köpek besleme kavgası!" desc="Ankara'da Ömer Faruk G., sitenin içinde sokak köpeklerini beslediğini iddia ettiği komşusu Sultan T.'ye 'uçan tekme' attı. Olay anı, güvenlik kamerasına yansırken, darp raporu alan Sultan T. ve arkadaşı Melek Ö. ile Ömer Faruk G. ve babası Yüksel G., birbirlerinden şikayetçi oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/04/iecrop/resim4_19947925-1_16_9_1646383387.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/ucan-tekmeli-kopek-besleme-kavgasi-6988520/"]