
Apple Store Akasya’nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu. 24 Ekim akşamı saat 17.00’de arkadaşlarıyla beklemeye başlayan Gülyeşil, “AVM’nin önünde yattık. 17 saattir burada bekliyoruz. iPhone 6 Plus almak istiyorum. Buraya arkadaşlarımızla geldik. Mağazaya ilk giren müşteri olmanın heyecanını yaşamak istedik” dedi.

Apple Store Akasya'da tüm Apple ürünleri Apple – iPhone’lar, iPad’ler, Mac’ler, iPod’lar ve geniş aksesuar seçenekleri bulunacak.
Apple Store'da, çocuklar için özel olarak tasarlanmış çeşitli programlar sunuluyor. Örneğin, Okul Gezisi ve Apple Kampı; çocukların düşünmelerini, öğrenmelerini ve yaratıcılıklarını kullanmalarını sağlamak için iki muhteşem fırsat. Okul gezisi ile çocuklar muhteşem projeler yaratarak bu projelerini mağazayı bir sahne gibi kullanarak başarılarını aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşabilirler.
Yaz dönemindeki Apple Kampı ile 8-12 yaş arasındaki çocukların hayallerini hayata geçirme fırsatı yakalayacakları 3 günlük atölyeler sunuluyor. Çocuklar kendi filmlerini yapmayı öğrenecek veya kendi çizimleri ve ses efektleriyle tasarladıkları interaktif kitaplar da oluşturabilecekler. Ve her atölye, Apple Yaz Kampı Gösterimi ile biterek çocukların tamamlanmış projelerini öğrenciler ve öğretmenleri ile paylaşmalarını sağlayacak.