Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesinde IŞID'ın Kobani'ye saldırılarını protesto etmek için yolu trafiğe kapatan gruba polis ekipleri müdahale etti. Üniversiteye giren çevik kuvvet ekipleri çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Eyleme müdahale eden polis, fakülte binalarına kadar kovaladığı 20 kadar öğrenciyi gözaltına alırken, buna engel olmak isteyen 5 araştırma görevlisini de tartaklayarak gözaltına aldı. Fakülte içine giren polislerden bazılarının kamuoyunda 'Rabia' ve 'Tekbir' işareti olarak bilinen en hareketlerini yapması dikkat çekti.

Ankara Üniversitesi Cebeci yerleşkesinde toplanan bir grup öğrenci IŞID'ın Kobani'ye saldırılarını protesto etmek için Cemal Gürsel Caddesini trafiğe kapattı. Bunun üzerine polis ekipleri, gruba tazyikli su ile müdahale etti. Eylemciler müdahalenin ardından yerleşke içerisine kaçtı. Polisin müdahalesine eylemciler taşlarla karşılık verdi. Müdahalenin çevik kuvvet polisleri fakülte yerleşkesine girdi.