Çukur 45. yeni bölüm fragmanı Show TV tarafından yayınlandı. Dizinin yeni fragmanında; Mahsun ve adamları Yamaç ve Cumali'nin kaldığını zannetikleri eve baskın düzenliyorlar. Celasun kanlar içinde annesinin kapısına bırakılıyor. Çeto'nun ise bambaşka bir planı var. Bunun için Çukur'dak bütün çocukları topluyor. Cumali ise Yamaç'ı arayıp Çukur'a gittiğini o çocukları kimseye harcatmayacağını söylüyor. İşte Çukur 45. yeni bölüm fragmanı...
ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 44. BÖLÜM ÖZETİ
Mahsun Karakuzuları toplar ve “Biz kardeşiz, sırrımızı ele söylemeyiz” sözleri ile, Ersoy’un vurulmasının cezasını birilerinin ödemesi gerektiğini söyler. Ersoy Yamaç tarafından vuruduktan sonra ameliyatan çıkmıştır. Yamaç, onu ziyarete gelir. Ondan yeni bilgiler vermesini ister.
SAADET’İN DOĞUM SANCILARI BAŞLIYOR
Saadet’in sancıları başlamıştır. Çeto ve Mahsun kilitli olduğu odaya girerler. Saadet’in doğum sancılarını pek de önemsemezler. Çeto ve Mahsun Ersoy’u hastanede ziyarete giderler. Çeto Ersoy’a hediye verir ve “aramıza hoş geldin” der.
YAMAÇ VE VARTOLU HAMMADENİN PEŞİNDE
Vartolu Yamaç’a tek başına halletmesi gereken bir iş olduğunu söyler. Yamaç’a yaşananları anlatır. Yamaç Ersoy’dan aldığı bir bilgi doğrultusunda Vartolu’ya Karakuzuların uyuşturucu yapmak için hammadde alabilecekleri yerleri araştıracaklarını söyler. Çeto hastanede Mahsun’a içlerinden birilerinin kesinlikle konuştuğunu söyler. Mahsun mesajı aldığını söyleyerek yanından ayrılır. Yamaç ve Vartolu Karakuzuların hammaddeyi temin ettikleri bulabileceklerini tahmin ettikleri yerlerden birinde oradakilerle kavga ederler.
ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE
MELİHA’DAN İDRİS’E TOKAT
Emmi İdris’e yaşadıkları mahalledeki bazı insanların sorunları ile ilgili bazı şeyler anlatır. İdris’ten birşeyler yapıp yapmayacaklarını sorar. İdris öfkelenir. Emmi çaresiz kalmıştır. O da öfkesini onları adım adım takip eden Selim’den çıkartır.
İdris Meliha’nın yanına gider. Geçmişte yaşadıklarını anlatır ve “ben bittim. Ben senin tanıdığın adam değilim onun gölgesiyim” der. Meliha ise İdris’in anlattıklarından sonra ona bir tokat atarak kendine acımaktan vazgeçmesini ya da bu kapıya bir daha gelmemesini söyler.
Mahsun’a gelen bir telefonda Yamaç ve Sena’nın Çukur’da olduğu haberi gelir. Meliha ile arasında olan bitenden sonra mahalle kahvesine gelen İdris, Meliha’nın söylediklerini düşünür ardından söylediği çayı içmeden çıkar gider.
Emmi İdris’in söylediklerinin ardından mahalleliye kendi başına yardım etmeye karar verir ve harekete geçer. Ancak İdris, Meliha'nın sözleri ve ardından attığı tokatla kendine gelir ve Emmi’nin birini bulmak için gittiği bir pavyonda onu ve Selim’i bulur. Pavyondakilerle eski günlerdeki gibi kavgaya tutuşurlar.