Futbol A Takımımızın “Konç Sponsoru” Gedik Yatırım Oldu Kulübümüz, Futbol A Takımımızın konç sponsorluğu konusunda @GedikYatirim ile anlaşma sağladı. Gedik Yatırım logosu, 2023-2024 sezonunda Türkiye Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupaları Ön Eleme Maçlarında… pic.twitter.com/PR15A7KFyV
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) July 8, 2023
Fenerbahçe ve Gedik Yatırım arasında sponsorluk anlaşması
Fenerbahçe Kulübü, 2023-2024 futbol sezonu için Gedik Yatırım ile sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu. Gedik Yatırım logosu, Fenerbahçe'nin Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa kupaları ön eleme maçlarında forma konçlarında görünecek.
Fenerbahçe Kulübü ile Gedik Yatırım arasında sponsorluk anlaşması yapıldı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Futbol A Takımı'mızın konç sponsorluğu konusunda Gedik Yatırım ile anlaşma sağladı. Gedik Yatırım logosu, 2023-2024 sezonunda Türkiye Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupaları ön eleme maçlarında takımımızın konçlarında yer alacak. Gedik Yatırım’a ailemize hoş geldin diyor; başarı hikayelerimizin parçası olmalarını diliyoruz. İmza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır." ifadeleri yer aldı. (AA)