Güneşin Kızları son bölüm dün akşam (14 Eylül) ekrana geldi ve dizide Melisa'nın geri dönüşü Savaş'ın Nazlı ile Melisa arasında kalmasına neden oldu ve dbölümün başları Nazlı için çok zor oldu. Nazlı duygularına hakim olarak Savaş ile Melisa'nın arasına girmemeye karar verdi. Yani her şey Savaş'ın alacağı karara bağlıydı. Güneşin Kızları son bölümde de Savaş, Nazlı'yı öperek kalbinin kimde olduğunu gösterdi!
Dizinin bu 13. bölümündeki diğer bir aşk meselesi ise Selin ile Ali’nin durumuydu! Selin, Ali'nin ona aşık olduğunu öğrendi ve bu onu alt üst etti. Ali'nin de gayet hiçbir şey yokmuş gibi davranması onu daha da zorladı.
Bu hafta Selin cephesinde de yeni gelişmeler vardı. Emre, Selin’e olan aşkını kuvvetle dile getirdi ama Selin'in artık Emre’yle devam etmesi söz konusu olamazdı. Tuğçe ise İsviçre’ye gitmemek için Selin’i ikna etmeliydi. Peki Güneşin Kızları 13. bölümde Tuğçe ne yaptı?
HALUK DEĞİŞMEYE ÇALIŞIYOR AMA...
14 Eylül akşamı ekrana gelen Güneşin Kızları son bölümde Haluk etrafıona değiştiğini göstermeye çalışıyor ama bu o kadar da kolay olmayacaktır. Ali ile Haluk'un boks maçı bu bölümün çarpıcı anlarındandı. Bu arada Zafer’in kaybolduğunu öğrenen Güneş, Zafer’i bulmaya karar verdi ve Rana da Güneş’e yardım eli uzattı. İkisi de bu olayda Haluk’un parmağı olduğundan emindiler ki zaten bütün şüpheler Haluk’u gösteriyordu. Güneşin Kızları son bölümü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız dizinin full videosuna ulaşabileceğiniz bağlantı haberimizin sonundadır.

Savaş'ın Nazlı'yı öptüğü Güneşin Kızları 13. bölümün full videosuna bu linkten erişebilirsiniz.