Zaman zaman taklitleri açılıyor ama fazla dayanamayıp kapanıyor. Deniz mahsülleri ile farklı yemekler çıkarmak ve yorumlamak çok kolay iş değil... Bilgi birikimi, deneyim, vizyon ve tabii ki araştırma ile çok çalışmak ister. Bizim gibi kültürler yeniliklere çok açık değildir. Trend olanı takip eder. Dolayısıyla bu tip yenilikçi mekanlar ayakta kalmak için her daim aynı lezzeti ve servisi vaadederler. Gül Etker, çalışkanlığı ile bu sektörde gerçekten alkışı hak eden kadınlardan biri... 7ccccd2d-9ea0-475a-993b-723ae2c3eaa0 Kiss The Frog artık müdavimi olunan bir yer oldu. Dekorasyonu da yenilenmiş ve çok daha ferah bir atmosfere sahip olmuş. Menü istemeden sipariş veren bir çok müşteri ile karşılaşabilirsiniz. Sadece deniz mahsüllü lahmacun yemek için bile gelen var. Simi karidesi, balıklı humusu, kalkan sushi ve çok az yerde bulacağınız Sülünez’i burada keyifle yiyebilirsiniz. img_4067 img_4068 img_4070 After eight dondurmalı profiteröl yemekten sonra olmazsa olmaz bir final diyebilirim. img_4081 Yılbaşı da yaklaşıyor alternatif olarak hem yemekleri hem ambiyansından yılbaşı gecesi tercih edilebilir güzel bir mekan. Plan yapmadıysanız burayı da alternatifleriniz arasına alabilirsiniz.