
Halk Gezi Parkı'nda kutlama yapıyor. Ancak Beşiktaş'ta polis beklenmedik bir müdahale yaptı. Dolmabahçe tarafından vatandaşlara çok sert bir şekilde saldıran polis, gözaltılara başladı. Dolmabahçe'de polisin müdahalesinden kaçan vatandaşlar Akaretler Yokuşu'nda toplandı.
DOLMABAHÇE'DEKİ OLAYLARIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN
Bu arada Dolmabahçe'de İnönü Stadı yanında bir polis aracı yandı. Yan yatmış haldeki aracı göstericilerin yaktığı öne sürüldü. Araç alev alev yanarken itfaiye müdahale etmek istedi. Ancak göstericiler itfaiyenin, yanan araca yaklaşmasına izin vermedi.
Taksim Gezi Parkı'nda inşaat çalışmaları kapsamında kurulan konteynerler de yandı. Yükselen alevler ağaçları da tehdit etti. Yangın eylemcilerin müdahalesiyle söndürüldü. Göstericiler yangının çıkmasının ardından çevre apartmanlardan aldıkları kaplarla yangına müdahale etti. Dumanların yükseldiği anlarda itfaiye araçları olay yerine gitmeye çalıştı. Ancak itfaiye hem polis hem gösterici engeline takıldı.
DOLMABAHÇE'DEKİ OLAYLARIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN
ARA SOKAKLARDA GAZ BOMBALI SALDIRI SÜRÜYOR
Asuman Krause, twitter hesabından Beşiktaş'ın ara sokaklarında gaz bombalı saldırıların sürdüğünü yazdı.
Ayça Tekindor da twitter hesabından;
"Mahallemden gidin ! Beşiktaş'tan gidiiinnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!! Biz buranın çocuklarıyız.
Çarşıyı rahat bırakın !!!!!
Burası Çarşı ! Burdan çıkış yok !!!!" diye yazdı.


NASUH MAHRUKİ DE HASTANELİK OLDU! TIKLAYIN
TARKAN DA YAŞANANLARA İSYAN ETTİ! TIKLAYIN
TAKSİM’DEN GÖRÜNTÜLÜ CANLI YAYIN! TIKLAYIN
ABD’DEN GEZİ PARKI’NA DESTEK AÇIKLAMASI! TIKLAYIN
KENAN DOĞULU’DAN CANLI YAYINDA TİŞÖRTLÜ DESTEK! TIKLAYIN
CEM YILMAZ’DAN AKP’YE SERT GÖNDERME! TIKLAYIN
