Aralarında Samanyolu TV, Bugün TV, Kanal Türk ve Yumurcak TV'nin de bulunduğu bazı kanalların, Tivibu, Digiturk ve Turkcell TV'den sonra bugün itibarıyla Kablo TV ve Teledünya platformlarından da çıkarıldığı ortaya çıktı. Söz konusu iki platform kamu şirketi Turksat'ın bünyesinde bulunuyor.

RTE TV iftiharla sunar!..

RTE TV iftiharla sunar!..


Konuyla ilgili olarak aranan şirketin müşteri hizmetleri temsilcileri, Kablo TV ve Teledünya platformundan çıkarılan kanalların hangileri olduğu konusunda net bir bilgi vermedi. Konuyla ilgili kendilerinin de ayrıntılı bilgiye sahip olmadığını aktaran müşteri temsilcileri, "Bize sadece bilgilendirme maili gönderildi. Arayanlara da sadece yönetim kurulu kararı denmemiz istendi. Bizim de hangi kanalların kaldırıldığı ve hangi gerekçeyle kaldırıldığıyla ilgili bilgimiz yok" dedi.

Cemaat medyasına darbe!

Cemaat medyasına darbe!


Söz konusu kanalların yayınlarının sabah saatlerinde hiçbir bilgi verilmeden kesildiğinden şikayetçi olan tüketicilere elektronik ortamda gönderilen cevap da şöyle:

"Merhabalar,

Tarafımıza iletmiş olduğunuz konuya istinaden kanallarla ilgili yönetim kurulu kararı ile teledünya platformundan kaldırılmıştır.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

TÜRKSAT A.Ş.
Telefon: 126 - 4440126
E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr"

TURKSAT'IN FAALİYET VE GÖREV ALANLARI

Şirketin internet sitesinde yer alan bilgilere göre faaliyet ve görev alanları şöyle:

"Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme AŞ, Türksat uyduları ve diğer uydular üzerinden her türlü uydu haberleşmesini gerçekleştiren Dünya’nın önde gelen uydu operatörlerinden biridir. Avrupa’dan Asya’ya uzanan geniş bir coğrafyada uydular üzerinden ses, veri, internet, TV ve radyo yayıncılık hizmetleri sağlayan Türksat, karasal altyapının olmadığı bölgelerde müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik esnek çözümler sunabilmektedir. Uydu haberleşmesi alanındaki küresel çözümleriyle farklı dilleri ve kültürleri birbiriyle buluşturan Türksat, sahip olduğu kablo altyapısı üzerinden yurtiçindeki abonelerine kablo yayıncılık hizmetleri de sağlamaktadır. Türksat, ayrıca bilişim hizmetleri kapsamında e-Devlet Kapısı’nı işletmekte, kamu hizmetlerinin elektronik ortamdan sunumuna yönelik projeler yürütmektedir."

CİHAN