İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Bursa, Antalya, Kocaeli, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Bursa'da elektrik kesintisi yaşandığı belirtildi.  

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANAN TÜM İLLER

Ankara, Adana, Adıyaman, Antalya, Bilecik, Bursa, Batman, Eskişehir,  Karaman, Karabük, Kütahya, Mardin, Trabzon, Aydın, Artvin, Edirne, Düzce, Diyarbakır, Hatay, Kars, Mersin, Muğla, Niğde, Erzurum, Tekirdağ, Sinop, Antalya, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Isparta, Burdur, Bitlis, Yozgat, Kütahya, Sivas, Kayseri, Çanakkale, Kocaeli, Konya, Gaziantep, Hatay, Kırşehir, Denizli, Kahramanmaraş, Eskişehir, Uşak, İzmit, Tunceli, Zonguldak, Elazığ, Bilecik ve Samsun'da da kesintiler olduğu yönünde bilgiler geliyor.

Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinden Trakya Bölgesi de etkilendi. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illeri ve ilçelerine elektrik verilemiyor.

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'de saat 10.45 sıralarında elektrikler kesildi. Türkiye'nin bir çok ilinde yaşanan elektrik kesintisinin TEİAŞ kaynaklı olabileceği belirtilirken, ekiplerin harekete geçtiği bildirildi. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş'den (TREDAŞ) yapılan açıklamada, kesinti nedeniyle vatandaşlardan çok sayıda başvuru alındığı kaydedildi.