Osmaniye'de şehit kardeşinin cenaze töreninde verdiği tepkiyle Türkiye'nin gündemine oturan Yarbay Mehmet Alkan, AKP'li isimlerin sistematik saldırısı altında. Yazarından, kameramanına kadar AKP'nin medya organında görev yapan isimler Türkiye'nin yüreğini sızlatan Yarbay Mehmet Alkan'ın feryadı karşısında ak trollüğe soyundu. Kimisi onu PKK'lı ilan etti kimisi ise vatan haini... İşte sosyal medyadaki Yarbay Mehmet Alkan'ı karalama kampanyasında bazı örnekler.

ÖMER TURAN: YARBAYIN SÖYLEMİ PKK-HDP SÖYLEMİ

AKP'li kalem Ömer Turan, Jandarma Yarbay Mehmet Alkan'ın "Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonuna kadar savaş diyor. Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip 'Şehit olmak istiyorum' diye bir şey yok" sözlerine twitter'dan tepki gösterdi. Ömer Turan "Yarbayın açıklamaları tam HDP-PKK söylemi. Yarbayın ismi ve resmini çıkarın, Demirtaş'ın açıklamaları sanırsınız" dedi.



Yarbay Mehmet Alkan'ın isyanına Ak Saray sansürü!

Yarbay Mehmet Alkan'ın isyanına Ak Saray sansürü!


Turan şunları söyledi:

"Yarbay bunları demişse hemen soruşturma açılıp açığa alınmalı. Bu resmen devlete hakaret.Yoksa GKB zan altında kalır. Yarbayın açıklamaları tam HDP-PKK söylemi. Yarbayın ismi ve resmini çıkarın, Demirtaş'ın açıklamaları sanırsınız. Yarbay şanlı ordumuzun şanlı üniformasını bir an önce çıkar ve erken secimde söylemini de paylaştığın HDP'den aday ol. Bu yarbay bunu diyebilecek kadar kendinde özgüven bulabiliyorsa, durum çok vahim. Geziden çok daha tehlikeli hareketler bekliyorum. Bu millet milyonlarca şehit verdi. Gözyaşlarını ayıp olmasın diye dışına değil içine akıttı. Vatan sağ olsun dedi, devletini hiç sorgulamadı. Küfür edenleri engellemeye yetişemiyorum. Saygılı takipçilerimden bu şerefsizler için özür dilerim. Küfürleri aynen kendilerine iade ediyorum. Yarbay diyor ki; niye savaş isteniyor yani diyor ki 'şehitlerimizin katili teröristler niye öldürülüyor, niye PKK'ya savaş açılıyor.' Arkadaşlar oyun büyük, fırtına kapıda, bu sonbahar ve kış çok sıcak geçecek, detaylarını yazacağım. Geziyi her açıdan aşan bir darbe geliyor. Yerleşik düzenin yaptığı 'tüm sorunların tek nedeni Tayyip,o yani diktatör giderse her şey düzelir' algısı boşuna değil darbenin ön hazırlığı. Gelecek darbe 27 mayıs ve Msır'da ki darbe gibi olacak. Üst aklın kurmay zekası olduğu sivil ve asker ayağı olan küresel bir darbe yapılacak. Bu küresel darbenin ordu en önemli ayağını paralelciler ile ulusalcılar oluşturuyor. Buna mezhepçi ve bölücü unsurları da katmak gerekir."



Muharrem İnce'den Yarbay Mehmet Alkan'a destek!

Muharrem İnce'den Yarbay Mehmet Alkan'a destek!


RAPOR TUTULMUŞ!

Ulu Önder Atatürk'e ettiği küfürlerle bilinen ve şu ana kadar hakkında hiçbir yasal işlem yapılmayan AKP'li trollerden Alper Terzioğlu ise nasıl olduysa jet hızıyla Yarbay'ın sözde siciline ulaştı. Terzioğlu "Bu Albay icin yüzbaşı oldugu dönemde; 'Görev yerinde uyumsuz, verilen vazifeleri savsaklayan bir tip' şeklinde rapor tutulmuş" diye yazdı. Çirkin tweetlerinde devam eden şahıs "İnönü'nün hemşehrisi Malatya Alevisinden başka ne beklenirdi ki? Hic şaşırmadım..." dedi.

TRT KAMERAMANI DA BOŞ DURMADI!

TRT haber kameramanı Ertan Erdoğmuş da  Yarbay Mehmet Alkan'ın sözlerine hakaret ederek tepki gösterdi. Erdoğmuş, "Sabah gazetelerin ilk sayfalarına bakın. O hain yarbayın söylediklerini kim nasıl haberleştirecek? Bakın ve hangi gazete bu ülkenin anlayın" ifadelerini kullandı.

ASKERLİĞİNİ YAPMAYAN TROLLER YARBAY'IN ASKERLİĞİNİ SORGULADI

Bir çoğu askerliğini yapmayan ya da bedelli olarak yapan yüzlerce ak trollerin Yarbay Alkan'ın 'askerliğini' sorgulaması da sosyal medyayı salladı. Binlerce vatandaş ak trollerin sistematik karalama kampanyasına "şeref yoksunları" diye tepki gösterdi.



Fuat Avni'den Yarbay Mehmet Alkan iddiası

Fuat Avni'den Yarbay Mehmet Alkan iddiası