Trabzonspor, Süper Lig 3. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u ağırlıyor. Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı canlı izleme linki haberimizde. Süper Lig'in ilk 2 haftasını kayıpsız geçen ve geçen hafta Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yenen Trabzonspor, Akhisar maçını da kazanarak 3'de 3 yapmak istiyor. Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçına dair notlar, muhtemel ilk 11'ler ve Trabzon Akhisar maçı canlı izleme linki haberimizde.

Trabzonspor - Akhisar Belediye maçı canlı izlemek için tıkla

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'u yenerek ligin ilk 3 haftasını kayıpsız kapatmayı hedefliyor. Ligin ilk haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Bursaspor'u 1-0, ikinci haftasında da deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'u de yenerek 3'te 3 yapmaya çalışacak. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçını hakem Alper Ulusoy yönetecek.

SON 11 YILIN EN İYİ BAŞLANGICI İÇİN HEDEF 3 PUAN

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'u mağlup etmesi halinde lige son 11 sezon içerisindeki en iyi başlangıcını yapmış olacak. Ligde en son 2004-2005 sezonunda ilk 3 maçını kazanan Trabzonspor, rakibini yenerse söz konusu sezonun ardından ilk kez ilk 3 haftayı 9 puanla kapatacak.

Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor maçı öncesi uzun süreli sakatlığı bulunan Bosingwa'nın haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Differdange 03 maçında ayak parmağından sakatlanan ve daha sonra 4 resmi karşılaşmada forma giyemeyen Mehmet Ekici'nin durumunun iyi olduğu ancak riske edilemeyebileceği öğrenildi.

STAT: HüseyinAvni Aker
HAKEM: Alper Ulusoy
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00

TRABZONSPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR MUHTEMEL 11’LER

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa, Medjani, Constant, Mbia, Mehmet Ekici (Özer), Okay, Yusuf, Erkan, N’Doye
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Lukac, Ahmet Cebe, Douglao, Caner, Orhan, Güray, Merter, Custodio, Aykut, Halil, Hasan Kabze
TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan