Survivor All Star yeni bölümü ile bu akşam TV8'de ekranlara gelecek. Survivor All Star'da birleşme partisinden önce son yarışmalar. Survivor 35. bölümde kim ödül oyununu kazanacak? Survivor All Star konseyinden isimleri çıkan Hasan ile Bozok ateş kustular. Survivor gönüllülerde Hasan ile Turabi arasındaki gerginlik gitgide büyüyor. Survivor Turabi, herkese yine meydan okumayı ihmal etmedi "mayınlar da sessizdir ama üzerine basılana kadar" diyerek kendinin sessiz(!) olduğu ama ezilmeyeceğini ve uyuyan devin uyandığını söyledi. Survivor All Star bu akşam ödül oyunu ile 20'den itibaren TV8 ekranlarında...

Survivor All Star’da yarışmacılar bu akşam yine çok önemli bir ödül oyunu için yarışacaklar. Ada şartlarında yaşam mücadelesi veren yarışmacılar için oyunların sonunda kazandıkları ödüller her gün daha da önemli hale geliyor. Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunlarında başarılı olabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Bu akşam nasıl bir ödül için yarışacaklar? Hangi takım oyunu kazanıp ödülün sahibi olacak?

Geçtiğimiz hafta ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı, kahvaltı ödülünü kaybeden Ünlüler takımı ise büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Yayın Tarihi: 20 Nisan Pazartesi
Yayın Saati : 20.00 TV8