Muhteşem seri devam ediyor, Galatasaray Fenerbahçe basketbol maçı basketbol severleri ekran başına toplayacak. . Seride ilk maçı 93-79 kazanan Fenerbahçe ikinci maçı da kazanarak durumu 2-0'a getirdi, Galatasaray ise seride Fenerbahçe’yi yakalama peşinde. Sarı Kanarya bugünkü maçtan da galip ayrılırsa, finale çıkacak. Karşılaşmayı Galatasaray kazanırsa, seride 4. maç 31 Mayıs’ta yine Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak. Spor Toto Basketbol Ligi yarı final serisi üçüncü maçında Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe bugün saat 17.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek ve maç Lig Tv ekranlarından yayınlanacak. Maçı canlı olarak izlemek için aşağıdaki link üzerinden üyelik işlemlerini gerçekleştirebilir ve maçı izleyebilirsiniz.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

ÖNCEKİ MAÇLARDA NE OLMUŞTU?


Yarı final eşleşmesinin ilk maçında Fenerbahçe, rakibini 93-79 mağlup etti ve 1-0 öne geçti. Sarı lacivertlilerde Jan Vesely, ürettiği 24 sayıyla maçın yıldızı oldu. Ali Muhammed mücadeleyi 16 sayı ve 4 ribaund ile tamamlarken, Melih Mahmutoğlu da kenardan gelerek 12 sayı üretti. Karşılaşmada Fenerbahçe adına diğer etkili isimler ise 9 sayı ve 7 ribaundla Luigi Datome, 11 sayı ile Pero Antic ve 8 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile Ekpe Udoh oldu. Sarı kırmızılı cephede Erick McCollum 22, Chuck Davis 17 sayı üretti.
Obradovic'in öğrencileri, ilk maçta rakibine karşı ribaundlarda 31-21 üstünlük sağladı. Seride üç maç kazanan takım, finalde Anadolu Efes – Darüşşafaka Doğuş serisinin galibiyle mücadele edecek.
Serinin üçüncü ve gerekmesi durumunda dördüncü maçları, Galatasaray Odeabank ev sahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak.
Fenerbahçe'de Berk Uğurlu'nun sakatlığı bulunuyor. Galatasaray Odeabank'ta ise Caleb Green, sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemiyor.