Bugün Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'a konuk oluyor. Karşılaşma Beşiktaş için büyük öneme sahip çünkü Lider Başakşehir'in Fenerbahçe'ye mağlup olması ile Beşiktaş lider olma fırsatını yakaladı. Beşiktaş bugün 3 puan almayı başarırsa 2 puan farkla ligin tepesine oturacak. Beşiktaş seyircisinin merakla beklediği maç saat 20.00'da başlaycak ve Türkiye'de BeIN Sports 1 (Eski Lig TV) kanalından yayımlanacak. Alternatif olarak aşağıdaki bağlantıdan AMKspor'un "Canlı Anlatım" sayfasından da kritik Alanyaspor Beşiktaş maçını takip edebilirsiniz.

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIM

Beşiktaş ile Alanyaspor daha önce sadece 2 kez karşılaşmış ki bunlardan biri bu sezonun ilk yarısındaki lig maçı. İki ekip ilk defa 2012 yılında bir hazırlık maçında karşı karşıya geldiler ki bu maçı Beşiktaş 3-1 kazandı. Bu sezonun ilk yarısında oynanan maçında galibi 4-1'lik skor ile Beşiktaş oldu. Bu maç iki takım arasındaki ilk lig maçıydı.

Şu an Alanysppor ligin en çok gol yiyen takımı durumunda ve Alanyaspor'un maçları ligin en gollü maçları olarak öne çıkıyor. Beşiktaşi Alanyaspor gibi Süper Lig'e yeni yükselen takımlara karşı son 21 maçtır mağlubiyet yaşamadı. İki takım da isabetli şutları ile öne çıkıyor. Beşiktaş isabetli vuruşu yüzdesinde ikinci Alanyaspor da dördüncü sırada.

ALANYASPOR VE BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'LERİ

Alanyaspor: Henüz açıklanmadı.

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Tolgay, Cenk Tosun