AKP'den istifa eden Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olmasına en sert tepki veren isimlerden oldu.

Şükür Twitter'daki sayfasında yazdığı mesajlarda, "Dini değerleri sömüren, sonra da camilerde hırsızlık ve rüşvetten bahsedilmesine müsaade etmeyen dindar(!) Cumhurbaşkanı adayı olmak.!!??" diyerek Erdoğan'ı işaret etti.


DİNİ DEĞERLERİ SÖMÜREN...

Şükür'ün tweetleri şöyle:

"Dini değerleri sömüren, sonra da camilerde hırsızlık ve rüşvetten bahsedilmesine müsaade etmeyen dindar(!) C.B adayı olmak.!!??

NEFRET VAİZLİĞİ YAPAN...

Konumu gereği herkesi sevgiyle kucaklaması gerekirken, Ramazan, oruç demeden hala nefret vaizliği yapan bir C.B adayı olmak..!!?

HIRSIZLIĞI MEŞRU GÖREN...

Hayır işleri (!) için hırsızlığı, rüşveti, komisyonu meşru gören dindar (!) bir C.B adayı olmak..!??"