Haley, bugünkü basın toplantısında, “Elbette eğer (İran Cumhurbaşkanı Hasan) Ruhani görüşme talebinde bulunursa Başkan, bunu isteyip istemeyeceğine karar verecek” dedi. ABD temsilcisi, 'İran’ın sorun oluşturduğu' ve 'dünyanın her tehlikeli noktasında' yaşananlara dahil olduğunu ileri sürdü.

[old_news_related_template title="Rusya'dan flaş İdlib açıklaması: Türklerle anlaştık" desc="Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rus ve Türk askeri yetkililerin Suriye'nin İdlib kentinde kurulacak silahsızlandırılmış bölgenin sınırları üzerinde mutabakat sağladığını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/rusyadan-flas-idlib-aciklamasi-turklerle-anlastik-2638962/"]

Haley’e ayrıca Trump’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme olasılığı soruldu. ABD’li diplomat, “Sanırım, eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan’a görüşme talebini gönderirse o karar verir ve biz ne olacağını göreceğiz” yanıtını verdi.