Gümüşhane'de okullar yarın tatil edildi! Gümüşhane Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il merkezi ve ilçelerde yaşanan aşırı soğuk ve buzlanma ile kar yağışı beklenmesi sonucu herhangi bir olumsuzluğa ve mağduriyete meydan vermemek amacıyla yarın, tüm resmi, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim veren resmi ve özel okul, kreş ile kurumların tamamında eğitim öğretime ara verileceği belirtildi.  Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

[old_news_related_template title="Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu: Yoğun kar yağışına dikkat!" desc="Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Yurdun önemli bir kısmında kar yağışı etkili olurken yurt genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. İşte Meteoroloji'nin yoğun kar yağışı ve yağmura karşı uyardığı iller..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/konya-aa-1_16_9_1545921136.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/meteorolojiden-son-dakika-hava-durumu-raporu-yogun-kar-yagisina-dikkat-2888639/"]
ÖĞRENCİLER KAYMAKAMI KAR TOPU YAĞMURUNA TUTTU!Gümüşhane’nin Şiran ilçesi Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, ziyaret ettiği okulda minik öğrenciler tarafından kartopu yağmuruna tutuldu.

Beraberindeki protokol üyeleri ile sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle okullardaki durumu incelemek üzere Mithatpaşa İlkokuluna giden Kaymakam Ekşi, okul bahçesinde öğrencilerle kar topu oynadı.

Minik öğrencilerin adeta kartopu bombardımana tuttuğu Kaymakam Ekşi, zor anlar yaşarken, bu keyifli anlar sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından çok sayıda beğeni ve yorum alırken, konuyla ilgili soruları cevaplandıran Kaymakam Ekşi, “İlçemizde ki yoğun kar yağışını eğlenceye çeviren güzel yürekli öğrencilerimize, çalışma arkadaşlarımızla sürpriz yapmak istedik. Kar topu savaşı yaparken okul bahçemizde güzel ve samimi görüntüler oluştu. Burada ki öğrencilerinizin yüzlerinde oluşan mutluluk bizler için her şeyden kıymetlidir” dedi.

AJANSLAR