Saray:
“Saray şahsıma yapılmış değil ki... Milletin sarayıdır biliyorsun... Alıp öte tarafa götürecek halimiz var mı, yok... Kalkmış diyor ki kendine saray yaptırdı... Milletimizin olan bir şeyi sanki benimmiş gibi göstererek, adeta bir iftira atıyorlar, şöyledir böyledir...”



Uçak:
“Şimdi diyor ki kendine uçak aldı... Kime alındı bu uçak?... Milletime alındı... Uçağı alıp öte tarafa götürecek halim yok... Sahibi millettir... Şimdi milletin olan bir şeyi adeta benimmiş gibi göstermek iftiranın ta kendisidir... ”



Yazlık saray:
“Şahsıma yapılmış gibi sanki söylüyor... Bizim bu yeri alıp öte tarafa götürecek noktada olmamız mümkün değil... Bakıyorsun kendine yazlık saray yaptırıyor gibi bir bühtan iftira adeta...”



Cumhurbaşkanlığı sistemi:
“Kalkmış utanmadan kendini tek adam yaptı diyor... Edep terbiye yok bir defa... Ya sen kimsin?... Bu makam milletin makamıdır... Şahsıma verilmiş değil... Biz faniyiz, oturuyorsun ama başkası seçilince ne yapıyorsun, kalkıyorsun... Ne diyor orda; cumhur diyor... Öyle deyince bakıyorsun, demek ki bu cumhurun... Şahsımla alakası var mı, yok...”



Maaş:

...............

Sevgili okurlar, buraya da bir şeyler uydurmak isterdim ama uydurulacak gibi değil...
Çalışanlara aşağı yukarı yüzde 4 ücret artışı geliyor...
Cumhurbaşkanının maaşı ise yüzde 26 artışla brüt 74 bin 500 lira oldu...



Sözüm; cumhuriyetimiz için içi yananlara değil... Onlar değil para pul, zaten en değerli varlıkları parlamenter demokratik laik cumhuriyeti verdiler...
Sözüm; bu yıkıma “evet” diyenlere:
Bence Reis’e yüzde 26 zam sanki az gibi geldi...
Siz ise yüzde 3-5 idare edeceksiniz.