Keny Hayes isimli genç bir kadın, erkek arkadaşının ihanetini sosyal medyada gördüğü fotoğraftaki tek bir detay sayesinde öğrendi.

Sputnik Türkiye'nin haberine göre; Hayes, sosyal medyada bir fotoğrafa denk geldi. Söz konusu fotoğrafta erkek arkadaşı, yabancı bir kadın ile samimi bir poz vermişti.

Fotoğrafı paylaşan hesap adamın yüzüne bir emoji koyarak onu kamufle etmiş olsa da, adamın vücudundaki dövmelerden kendisi olduğu apaçık görülebiliyordu.

Bu olayın ardından Hayes, erkek arkadaşına fotoğrafı gösterip ortada bir ihanet olup olmadığını sordu. Ancak fotoğrafın çok eski olduğu ve ilişkileri henüz başlamadan önce çekildiği yanıtını aldı.

[old_news_related_template title="Utanın be! Çocukların gözü önünde cinsel ilişkiye girdiler... Hem de..." desc="Rezillik diz boyu... İngiltere'nin liman kentlerinden Hull'da çocukların birkaç metre ötesinde güpegündüz seks yapan çiftin görüntüleri sansasyon yarattı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/08/03/iecrop/seks-1_16_9_1564833607.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/yuh-artik-cocuklarin-gozu-onunde-cinsel-iliskiye-girdiler-hem-de-5264271/"]

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

​Aldatıldığından şüphelenen kadın yaşadığı durumu sosyal medya takipçileriyle paylaştı ve ne yazık ki açıklama onları da tatmin etmedi. Şahin gözlü takipçilerinden biri ise dedektifliğe soyunarak, fotoğrafa arkada görünen derginin bu yılın şubat ayında çıktığını söyledi.

Bunun yanında fotoğrafı ilk olarak paylaşan kadın da söz konusu tartışmaya katıldı. Genç adamla daha üç hafta önce ayrıldıklarını ve ilişkisi olduğundan haberdar olmadığını söyledi.

Pek çok sosyal medya kullanıcısı ise insanların bir adamın ihanetini ortaya çıkarmak için bu kadar organize bir halde çabalamalarına şaşırdıklarını ifade etti.

[old_news_related_template title="Yeni evli çiftin seks fantezisi kanlı bitti" desc="Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde yeni evlendiği karısını seks fantezisi sırasında öldüren adam, bir buçuk yıl ertelenmiş hapis cezası aldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/19/iecrop/shutterstock_567962668_16_9_1563532753.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-yeni-evli-ciftin-seks-fantezisi-kanli-bitti-5238768/"]