Olay, Arnavutköy Anadolu Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesinde, 19 Eylül Perşembe günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Arnavutköy’de özel bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Veysel A. (23), saat 13.00 sıralarında annesi, üvey babası ve biri 9 yaşında iki kardeşiyle birlikte yaşadığı eve geldi. Eve geldiğinde annesi Kader A. (42) ve ağabeyi Serkan A.’nın (26) evde olduğunu gören Veysel A., önce 13.30 sıralarında ağabeyini, daha sonra silah sesinin duyan ve odaya gelen öz annesini sırtları kendisine dönükken kafalarına sıktığı mermi ile vurdu ve odanın kapısını kilitleyerek üvey babası Abdulkadir A.’nın (42) eve gelmesini beklemeye başladı. Saat 17.30 sıralarında eve gelen üvey babanın yatak odasına girmesiyle birlikte aynı şekilde onu da sırtı kendisine dönükken kafasına sıktığı tek kurşunla öldürdü. Üvey babasını da vuran Veysel A., yatak odasının kapısını kilitleyerek kız kardeşi Nazlıcan A.’nın (9) okuldan gelmesini beklemeye başladı.

ARNAVUTKÖY'DE ANNESİ, AĞABEYİ, ÜVEY BABASI VE ÜVEY KIZ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA YAKALANAN VEYSEL AYDIN (24) KATLİAM SONRASI KAÇARKEN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI. FOTO:DHA


BAŞINDAN TUTUP BOĞAZINI KESTİ, KOKMASIN DİYE ÜZERLERİNE ŞAMPUAN DÖKTÜ

Veysel A., kız kardeşi Nazlıcan'ın eve gelmesiyle birlikte onu yakalayıp başından tutarak elindeki bıçakla boğazını kesti. Veysel A. daha sonra cesetlerin kokmaması için kız kardeşi, üvey babası, annesi ve ağabeyinin üzerine şampuan döktü. Veysel A. daha sonra üzerindeki kıyafetleri değiştirerek oradan ayrıldı. Bir süre etrafta dolaşan zanlı, akşam saatlerinde eve geri gelerek üvey babasına ait arabanın anahtarlarını aldı ve kapının önünde bulunan otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.