Sonuçları iptal edilen 31 Mart yerel seçimler, 23 Haziran pazar günü tekrar edilecek. Yarışın aralarında geçmesi beklenen Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım ise seçim öncesinde canlı yayında kozlarını paylaşacak. Uzun yıllar sonra iki siyasi rakibin karşılıklı bir programa çıkacak olması sadece İstanbul'da değil tüm Türkiye'de heyecan yarattı. Peki, İmamoğlu Binali Yıldırım canlı yayını saat kaçta hangi kanalda?

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM CANLI YAYINI NE ZAMAN?

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Mahir Ünal; “16 Haziran Pazar günü saat 21:00'de ortak yayında bir araya geleceklerdir. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir” dedi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise “Yayın Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek. Teknik ekibi ise AKP ve CHP ortaklaşa koordine edecektir” diye konuştu.

 

EKREM İMAMOĞLU İMAMOĞLU CANLI YAYIN PROGRAMI SÖZCÜ TV'DE!

Siyasi tarihimize geçecek buluşma, canlı olarak Sözcü TV ekranlarında da yayınlanacak. sozcu.com.tr ve sozcu.com.tr’nin sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak.

[old_news_related_template title="İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya kaç yaşında ve nereli?" desc="Fox TV’nin sabah haberleri Çalar Saat’i sunan İsmail Küçükkaya’nın hayatı merak ediliyor. Haberimizden İsmail Küçükkaya hakkında merak edilenleri öğrenebilirsiniz. İşte İsmail Küçükkaya’nın hayatı…" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/10/iecrop/ismail-kucukkaya-vegm_cover_16_9_1560163632.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ismail-kucukkaya-kimdir-ismail-kucukkaya-kac-yasinda-ve-nereli-2-5091089/"]