Fenerbahçe, Zenit ile UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu için karşı karşıya geliyor. İlk maçta evinden avantajlı bir skor elde ederek taraftarlarını mutlu etmek isteyen Fenerbahçe Avrupa Ligi kadrosunda devre arası transferlerinden Tolgay Arslan, Victor Moses ve Sadık Çiftpınar eklendi. Taraftarların sabırsızlıkla beklediği Avrupa Ligi maçı için artık saatler kaldı. Fenerbahçe Zenit maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman?

FENERBAHÇE ZENİT HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun ilk maçında yarın Rusya'nın Zenit takımıyla sahasında karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 229. maçına çıkacak.12 Şubat Salı günü saat 20:55'de Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe Zenit karşılaşma beIN SPORTS kanallarından canlı yayınlanacak. Bu mücadelenin rövanşı ise 21 Şubat'ta oynanacak. Karşılaşma saatleri ise daha sonra açıklanacak.



FENERBAHÇE ZENİT MAÇI MUHTEMEL İLK 11

Fenerbahçe’nin Zenit maçında Volkan, Skrtel, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Tolgay Arslan, Moses, Ayew, Slimani 11’yle sahaya çıkması bekleniyor.