Corona virüsü dünya genelinde can almaya devam ederken, vaka ve ölü sayılarıyla salgının merkez üssü haline gelen ABD'de kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim daha hastalığa yakalandı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Trump Jr'ın Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı. ABD medyasına yansıyan haberlere göre 42 yaşındaki Trump Jr'ın testi hafta başında pozitif çıktı. Trump Jr'ın belirti göstermediği ve karantinaya girdiği ifade edildi.

SEÇİME SAYILI GÜNLER KALA OLMUŞTU

New York Times'ın aktardığına göre Trump Jr'ın sözcüsü durumu doğruladı ancak detaylı bilgi vermekten kaçındı.

Seçimlerden yenilgiyle ayrılan Donald Trump, sandık başına gitmeye sayılı günler kala corona virüsüne yakalanmıştı. Bir süre hastanede tedavi altına alınan Trump ardından sağlığına kavuşmuştu.

[old_news_related_template title="Trump giderayak savaş çıkaracaktı: İran'ı vurmaktan son anda vazgeçti" desc="Seçimleri kaybettikten sonra koltuğu bırakmamak için her türlü yola başvuran ABD Başkanı Donald Trump'ın, giderayak neredeyse savaş çıkarmak üzere olduğu iddia edildi. Oval Ofis'te kritik bir toplantı yapan Trump'ın, İran'ın nükleer tesislerini vurmak istediği ancak yetkililer tarafından ciddi sonuçlar doğuracağı gerekçesiyle vazgeçirildiği öne sürüldü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/17/iecrop/trump-reuters2-2_16_9_1605593467.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/trump-giderayak-savas-cikaracakti-irani-vurmaktan-son-anda-vazgecti-6128585/"]