Yaklaşık 18 yıl boyunca Adnan Oktar Suç Örgütü içerisinde faaliyet gösteren Mamati, daha sonrasında örgütten ayrılmış ve örgütten şikayetçi olmuştu.

Örgütü deşifre ettikten sonra sürekli olarak tehdit altında yaşadığını ifade eden eski mürit Özkan Mamati başından geçenleri şu sözlerle anlattı:

* Operasyondan önce Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nden şikayetçi olan ilk insanım. Şikayetim sonrası ben ve benim gibi birçok kişiye sistematik baskılar var.

* Bu baskılar örgütün firarileri tarafından yapılıyor. Örgütün operasyondan önceki stratejisi benim gibi müştekiler için, sosyal medyadan, web sitelerinden bunlar FETÖ'cü, Cumhurbaşkanına suikast timinin lideri gibi iftiralar attılar.

"50'YE YAKIN SORUŞTURMADAN TAKİPSİZLİK ALDIM"

* Sadece benim hakkımda YouTube'a 40 bine yakın karalayıcı video yüklendi. Bunların yanı sıra 60'a yakın bayan evlerini bastığımı, silah gösterip tehdit ettiğimi, kapılarında yattığımı söyleyip hakkımda uzaklaştırma kararı çıkarttı.

* Savcılık ve Cimer'e dahi şikayet edildim. 50'ye yakın savcılık soruşturmasından takipsizlik aldım. Örgüt, GSM operatöründe çalışan, üyesinden bizlerin girdiği internet sitelerini, telefon numaramızı, ev adresimizi, WhatsApp konuşmalarımızı talep ediyor.

* Mağdur olan bayanların birçoğu her gün Twitter'da firari üyeler tarafından ölüm tehditleriyle taciz ediliyor. Bu yıldırma çalışması Adnan Oktar'ın avukatları üzerinden talimatla yapılıyor.

[old_news_related_template title="30 yıllık kedicik itirafçı oldu Adnan Oktar'ı anlattı" desc="Adnan Oktar suç örgütüne yönelik açılan davanın 57. duruşması etkinlik pişmanlık hükmünden yararlanan tutuksuz sanıkların savunmalarıyla başladı. Etkin pişmanlıktan yararlanan Ayça Pars örgüt yapısını anlattı. Pars, Adnan Oktar’ın kendilerine “Bana itaat eden Allah’a itaat eder' dediğini, sorgulanmayacağını söylediğini, mini etek giyilmesini istediği gibi birçok detayı savunmasında ifade etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/26/iecrop/adnan-oktar-depophotos_16_9_1582717778.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/30-yillik-kedicik-itirafci-oldu-adnan-oktari-anlatti-5647284/"]

[old_news_related_template title="Evde bulunan 69 bin TL'lik prezervatif sorulan Oktar: Genç çocuklar, kullanıyorlardır" desc="Adnan Oktar ve grubuna yönelik 226 sanık hakkında açılan davaya devam edildi. Duruşmada, evde bulunan 69 bin TL'lik prezervatif sorulan Oktar, O kadar olduğunu sanmıyorum. Genç çocuklar, kadın arkadaşları vardır. Kullanıyordur' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/12/iecrop/adanan-oktar-foto-depophotos_16_9_1602504585.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/evde-bulunan-69-bin-tllik-prezervatif-sorulan-oktar-genc-cocuklar-kullaniyorlardir-6077683/"]

[old_news_related_template title="Adnan Oktar örgütünün iç yüzünü anlattı! 'Tehdit ile tutuldular, dayak yediler'" desc="Adnan Oktar Organize Suç Örgütüne yönelik davada adli kontrol şartıyla tahliye edilen Ayşe ve Nilüfer Koç kardeşlerin annesi Berrin Koç, 'Ayşe çok fazla dayak yemiş bu adamdan. Bana itiraf da etti ama şimdi izliyor. Adnan Oktar planlanmış olarak Türk aile yapısını yıkmak üzere, zayıf akıllı birisi olarak yönetilmiştir' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/18/iecrop/kizlarin-annesi1_10312472_16_9_1576700632.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/adnan-oktar-orgutunun-ic-yuzunu-anlatti-tehdit-ile-tutuldular-dayak-yediler-5517644/"]