Balıkesir Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Mesut Göktepe’nin kendini iyi hissetmemesi neticesinde yapılan corona virüsü testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Tedavisine başlanan Göktepe’nin testinin pozitif çıkmasının ardından eşi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe’nin de karantinaya alındığı kaydedildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Başhekim ve doktorda corona virüsü şüphesi! Karantinaya alındılar" desc="Muğla’nın 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukçuoğlu ve Doktor Gamze Cengiz Atıcı, yaşadıkları şiddetli baş ağrısı nedeniyle corona virüsünden şüphelenerek hastanenin pandemi servisinde gitti. Hastanede corona virüsü testi yapılan Başhekim Çubukçuoğlu ve Doktor Atıcı'nın test sonuçları açıklanıncaya kadar evlerinde karantina altında tutulacağı öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/06/iecrop/corona-bodrum_16_9_1586185717.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/bashekim-ve-doktorda-corona-virusu-suphesi-karantinaya-alindilar-5729531/"]