Covid-19 testi pozitif çıktığı için ev karantinasına alınan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sağlığıyla ilgili son durumu Twitter hesabından paylaştı.

5 gündür karantinanın devam ettiğini belirten Babacan, eşi ve oğlunun da testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

"İYİLEŞME SÜRECİNDE OLDUĞUMUZA İNANIYORUM"

Babacan, şu açıklamayı yaptı:

* Bugün Covid-19'la beşinci günümüz, karantinadayız. Benden hemen sonra eşim Zeynep ve küçük oğlumuz Emir'in de testleri pozitif çıktı. Üçümüzün de şikayetleri aynı: Halsizlik, ateş, yoğun kas ve eklem ağrıları.

* Tedavimiz evde devam ediyor. Doktorlarımızın tavsiye ettiği tedavi programını aynen evde uyguluyoruz. Gün içinde bazen daha iyi, bazen daha bitkin oluyoruz ama iyileşme sürecinde olduğumuza inanıyorum.

* Bu süreçte tekrar şahit oldum ki, sağlık çalışanlarımızın hakkı çok büyük. Büyük fedakarlıklarla çalışıyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum, onlara minnettarız. Lütfen onların emeklerini, özverilerini kanıksamayalım. Üzerimize düşen tedbirleri yerine getirmekte titiz olalım.

* Arayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Yoğunluk ve yorgunluktan aramalarına dönemediklerim olduysa kusuruma bakmasınlar.

* Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen kendinize dikkat edin, uzmanları ve sağlıkçılarımızı dinleyin.



[old_news_related_template title="İmamoğlu ve Yavaş: Sağlık Bakanlığı'nın rakamları gerçekleri yansıtmıyor" desc="Sağlık Bakanlığı'nın günlük açıkladığı Covid-19 verilerini değerlendiren İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları, sürecin şeffaf yönetilmediğini, açıklanan rakamların gerçekleri yansıtmadığını söyledi. İmamoğlu, 'Şu anda neredeyse İstanbul eşittir Türkiye' açıklamasını yaparken, Yavaş ise “Sadece Ankara’da 563 kişi öldü' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/29/iecrop/imamoglu-ve-yavas_16_9_1598701587.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/imamoglu-ve-yavas-saglik-bakanliginin-rakamlari-gercekleri-yansitmiyor-6013030/"]