İstanbul'da dün canlı yayında 3 yaşındaki kuzenine zorla sigara içirmeye çalışan genç kızın videosunun ortaya çıkmasının ardından bugün de bir skandal görüntü ortaya çıktı.

Mehmet Kızılçınar isimli adam, 2 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kız çocuğa sigara içirdiği anları Instagram'dan paylaştı.

Mardin Kızıltepe'de çekildiği iddia edilen skandal görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından ''MehmetKızılçınarTutuklansın'' paylaşımları yapılmaya başladı.

Büyük tepki çeken videoda ''Geleceğin keşi'' şeklinde iğrenç ifadelerin kullanıldığı görülüyor.

[old_news_related_template title="Sosyal medyada infial yaratmıştı... Aile ilk kez konuştu" desc="Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında 3 yaşındaki kuzenine sigara içirmeye çalışan Betül A., Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Genç kızın annesi olayın şakadan ibaret olduğunu söyleyerek 'Çok üzerine gelindi çok pişman. Korktu, ağladı. Göründüğü gibi değil gerçekten' diye konuşurken, dedesi ise yetkililere seslenerek 'Böyle bir şey yapacak bir insan değil' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/08/iecrop/sigaradha_16_9_1594198740.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sosyal-medyada-infial-yaratmisti-aile-ilk-kez-konustu-5918542/"]