Muğla’nın Bodrum ilçesinde arkadaşları ve ailesinin 24 Aralık 2019 tarihinde kayıp başvurusu yaparak bulunmasını istediği ve tersanelerde tekne boya ustası olarak çalışan 38 yaşındaKi Mehmet Ali Koran’ın öldürüldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

AKUT Bodrum ekibi, polis ve jandarmanın yaklaşık üç hafta aradığı Koran bulunamamıştı.



KÖPEKLER KAFATASINI BULUP TERSANEYE GETİRMİŞTİ

Geçtiğimiz Temmuz ayında tersane bölgesindeki köpeklerin bir insana ait kafatasını bulup getirmesi ve tersane çalışanlarının polise bilgi vermesi ile polis tarafından genişletilen soruşturmada DNA analizi üzerinden yola çıkıldı.

DNA testlerinden çıkan sonuçta kafatasının Mehmet Ali Koran’a ait olduğu belirlendi.



4 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI

Kotan’ın çalıştığı tersaneler bölgesinde 4 kişinin göz altına alınarak ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldüğü belirtildi. Halen süren soruşturmada Kotan'ın öldürülerek İçmeler bölgesinde toprağa gömüldüğü iddia edildi. Gözaltına alınan kişilerin sorgulamalarının devam ettiği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Çanakkale'de gölet havzasında 4 kafatası ve kemikler bulundu" desc="Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Akyaprak köyündeki sulama göletinde pompa arızası nedeniyle suyun bir bölümü boşaltılınca ortaya 4 kafatası ile kemikler çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/23/iecrop/canakkale-dha2_16_9_1600874902.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/canakkalede-golet-havzasinda-4-kafatasi-ve-kemikler-bulundu-6051497/"]

[old_news_related_template title="Mağarada bulunan kafatası ve kemik parçalarıyla ilgili valilikten açıklama!" desc="Mardin Valiliği, bir mağarada insana ait olabileceği değerlendirilen kafatası ve kemik parçalarının bulunmasıyla ilgili açıklama yaptı. Söz konusu alanda keşif yapıldığı belirtilen açıklamada İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nün bilgilendirildiği ve Cumhuriyet Savcılığı tarafından konuyla ilgili soruşturmanın devam ettirildiği ifade edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/30/iecrop/mardin-valiligi-iha-1_16_9_1590861142.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/magarada-bulunan-kafatasi-ve-kemik-parcalariyla-ilgili-valilikten-aciklama-5845858/"]